MTV VMAs 2022 are parte de o altă creștere a audienței datorită lui BLACKPINK? 

Blackpink Bring Gothic Glamour to MTV VMAs 2022 Red Carpet – WWD

Statisticile preliminare ale institutului Nielsen au arătat că audiența pentru MTV VMA 2022 (MTV Video Music Awards) a crescut atât în timpul transmisiunii live, cât și în timpul celor două reluări ale sale.

Mai exact, 3,9 milioane de telespectatori au urmărit VMA-urile în direct anul acesta pe 12 canale de cablu de la Paramount Global și de la rețeaua de difuzare The CW. numărul de telespectatori a crescut cu 3% față de 2021, când au fost 3,7 milioane de telespectatori.

La această tendință ascendentă au contribuit mai multe surse: controversele dintre YUng Gravy și Addison Rae, decizia de a-l face pe Johnny Depp, care tocmai a câștigat procesul împotriva fostei sale soții, Amber Heard, să fie „Moonman”. Anul acesta a fost, de asemenea, martor la o creștere a spectatorilor de 79% pe rețelele sociale, unde știm că fanii K-Pop sunt foarte activi.

Johnny Depp makes bizarre comeback at MTV VMAs as Moonman joking 'I needed  the work!' - India Times Post

Potrivit analizelor de la Talkwalker, VMA-urile au obținut 40 de milioane de persoane implicate pe rețelele sociale – o creștere de 2 milioane față de anul trecut. Mai vizibil, statisticile au ajutat VMA-urile să depășească evenimentul cel mai urmărit din America în doi ani consecutiv, „Super Bowl”. Spectacolul a depășit și Oscarurile la acest capitol, deși anul acesta Oscarurile au avut parte de un eveniment major – scandalul notoriu dintre Will Smith și Chris Rock.

În afară de Johnny Depp, Bad Bunny, Nicki Minaj și alte nume internaționale, MTV VMAs a fost anul acesta un eveniment remarcabil datorită apariției grupului de fete de top BLACKPINK. Evoluția grupului K-Pop a primit numai laude din partea revistelor muzicale de renume global precum „Billboard” și „Rolling Stone” și cu siguranță că ele au avut un impact major în lărgirea mediatizării evenimentului.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s