TXT revine cu albumul în japoneză „Good Boy Gone Bad”+intră în diverse clasamente

TXT Good Boy Gone Bad Japanese Album

TXT a lansat oficial albumul în japoneză „Good Boy Gone Bad”!

Aceasta este a patra revenire a trupei în Japonia. Melodiile au intrat repede în clasamentele locale și cele de pe iTunes.

Pe data de 31 august (data din Japonia), grupul TOMORROW X TOGETHER (TXT) a revenit cu cel de-al treilea single din albumul intitulat „Good Boy Gone Bad”. Albumul este compus din versiunea japoneză a piesei „Good Boy Gone Bad”, melodia tematică „Ring” din drama „Heart Signal Japan”, și interpretarea piesei „Hitori no Yoru” a trupei Porno Graffitti. „Ring” a fost lansată inițial pe 24 august.

În momentul în care albumul a fost lansat, videoclipul muzical al melodiei „Good Boy Gone Bad” (versiunea în japoneză) a fost încărcat pe YouTube. Piesa este descrisă ca fiind un tip de hip hop puternic, incluzând și elemente de rock. Tematica videoclipului reprezintă transformarea emoțională a unui „băiat bun” într-unul rău după ce experimentează prima sa despărțire.

În aceeași zi, TXT a deschis un magazin de tip pop-up în Tokyo și Osaka pentru a sărbători revenirea din Japonia. Magazinul va fi deschis pentru mai mult de două săptămâni, până pe 19 septembrie.

sursa: Kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s