“Three Siblings Bravely” lansează un poster cu Im Joo Hwan, Lee Ha Na și alții

Im Joo Hwan, Lee Ha Na, And More Display Their Spirited Determination In New KBS Drama Poster

K-Drama “Three Siblings Bravely” se pregătește de premieră!

„Three Siblings Bravely” este o dramă de familie plină de viață despre trei frați și urmărește povestea de dragoste a lui Lee Sang Joon, fiul cel mare al familiei, care a avut o viață frumoasă. Povestea dezvăluie ce se întâmplă când el se îndrăgostește de Kim Tae Joo, care este și cel mai mare dintre frații ei, dar a crescut sacrificând totul pentru familia ei.

Im Joo Hwan va juca în rolul lui Lee Sang Joon, fiul cel mare al familiei Lee. El a fost întotdeauna tratat ca un prinț și are o dragoste extraordinară pentru familia sa. Lee Sang Joon se pregătește să devină un actor de succes care plătește datoriile familiei sale, dar într-o zi, el are un accident în timpul filmărilor și ajunge în spital unde se reîntâlnește cu Kim Tae Joo, prima lui dragoste de la școala primară.

Lee Ha Na o va juca pe Kim Tae Joo, fiica cea mare a familiei Kim care a renunțat și a sacrificat totul pentru frații ei mai mici. Deși ea este plină de bunăvoință chiar și atunci când este supărată și le-o taief ără ezitare oamenilor pe care nu îi place.

Kim So Eun va juca în dramă în rolul lui Kim So Rim, copilul mijlociu al familiei Kim și sora mai mică a lui Kim Tae Joo. O persoană prietenoasă și sociabilă care se înțelege bine cu surorile ei, Kim So Rim este o frumoasă instructoae de pilates a cărei personalitate însorită îi atrage pe ceilalți.

Lee Yoo Jin va juca rolul lui Kim Geon Woo, fratele mai mic al lui Kim Tae Joo și Kim So Rim. În timp ce el este fratele bebeluș răsfățat de acasă, Kim Geon Woo este un medic serios. Cu personalitatea sa dulce și optimistă, nu este de mirare că Kim Geon Woo este iubit oriunde ar merge.

Noul poster prezintă cele patru personaje care sunt îmbrăcate în denim și se uită în aceeași direcție, plini de energie pozitivă.

“Three Siblings Bravely” are premiera pe 24 septembrie.

 

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s