Go Kyung Pyo este un soț romantic cu soția angajată Park Min Young în K-Drama “Love In Contract”

Go Kyung Pyo Is A Romantic Husband Who Cooks For His Fake Wife Park Min Young In Upcoming Drama “Love In Contract”

K-Drama “Love In Contract” oferă noi instantanee ale cuplului fals format din personajele lui Go Kyung Pyo și Park Min Young.

“Love in Contract” este o nouă comedie romantică despre o firmă care oferă soții false persoanelor singure care au nevoie de parteneri pe care să le aducă la întâlniri sociale, cum ar fi reuniuni cu colegii de școală și cine pentru cuplurile căsătorite.

Park Min Young va juca rolul unei soții false profesioniste, Choi Sang Eun, care ajunge să fie prinsă între clientul de lungă durată Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) – cu care are un contract exclusiv pe termen lung pentru luni, miercuri și vineri – și noul venit Kang Hae Jin (Kim Jae Young), care vrea să semneze un contract cu ea pentru marți, joi și sâmbătă.

Fotografiile lansate îi arată pe Choi Sang Eun și Jung Ji Ho luând cina împreună. Jung Ji Ho atrage atenția telespectatorilor transformându-se într-un bucătar sexy care pregătește cina pentru falsa lui soție, Choi Sang Eun. În prima imagine, Jung Ji Ho are cămașa suflecată și este atent la ce gătește.

În continuare, Jung Ji Ho îi servește feluri de mâncare lui Choi Sang Eun, care stă la masă. Spre deosebire de atmosfera romantică din cameră, cei doi par oarecum rigizi, deși se privesc unul la celălalt în timp ce stau față în față la masă, existând o tensiune subtilă.

Echipa de producție  a remarcat: „Este satisfăcător și emoționant doar să privești scenele lui Park Min Young și Go Kyung Pyo. Chimia lor care depășește armonia lor vizuală este, de asemenea, excelentă. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare difuzarea „Love in Contract”, unde chimia lui Park Min Young și Go Kyung Pyo va străluci.”

“Love in Contract” are premiera pe 21 septembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s