Sfârșitul vag din “Alchemy of Souls” pune presiune pe Go Yoon Jung, care conduce sezonul 2 în locul lui Jeon So Min

Telespectatorii sunt îngrijorați, întrebându-se dacă Go Yoon Jung va reuși să interpreteze rolul principal feminin la fel de bine ca și Jung So Min.

Ultimul episod din „Alchemy of Souls” Partea 1, care s-a încheiat pe 28 august, a șocat pe toată lumea cu finalul său.

Publicul se aștepta ca Mu-deok (Jung So Min) și Jang Wook (Lee Jae Wook) să aibă ultimul episod dedicat exclusiv iubirii, deoarece ei au decis să se căsătorească după ce Mu-deok i-a mărturisit lui Jang Wook cât de mult ținea la el.

Cu toate acestea, factorul cheie al finalului a fost de fapt Jin Mu (Jo Jae Yoon). El a fost convins de existenta lui Naksu. Corpul lui Jin Bu-yeon, proprietarul inițial al trupului puternicei Mu-doek, a controlat alchimia sufletelor, până când Jin Mu a găsit modalitatea de a o face pe Naksu să își piardă acest control.

Finalul seirie  fost extrem de dur, evenimentele succedându-se cu multă rapiditate. Mu-deok a omorât în stânga și în dreapta și l-a înjunghiat la final și pe logodnicul ei, Jang Wook. Vocea lui Jang Wook a trezit-o pe Mu-deok pentru o vreme, dar ea a fost manipulată din nou de către Jin Mu. Ea s-a îndreptat către mormântul schimbătorilor de suflet și a sărit în el.

Trupul lui Jang Wook a fost ars fără înmormântare ca un păcătos pentru a ascunde existența lui Mu-deok și a fost reînviat datorită puterii pietrei de gheață și a flăcării albastre.

În plus, trailerul noului sezon arată că Go Yoon Jung, nu Jung So Min, apare ca personajul principal Naksu, cu o atmosferă diferită.

Din punctul de vedere al spectatorului, era inevitabil ca voci de nemulțumire să  se ridice pentru că drama a decis să schimbe eroina principală, deși chimia dintre Lee Jae Wook și Jung So Min primea răspunsuri entuziaste. Telespectatorii sunt nedumeriți de dezvoltarea forțată a sezonului 1 pentru sezonul 2 și de înlocuirea rolului principal feminin.

Acest lucru s-a transformat și într-o povară pentru Go Yoon Jung, personajul principal al sezonului 2. Asta pentru că trebuie să o înlocuiască pe Jung So Min, care a condus cele 20 de episoade din sezonul 1 și a câștigat o mare popularitate cu interpretarea sa consistentă, de la triunghiul ei amoros cu Lee Jae Wook și Hwang Min Hyun, la actoria în dialectul ei natural. Nu se știe dacă Jung So Min va apărea în partea a 2-a, dar este clar că telespectatorii vor fi foarte critici dacă Go Yoon Jung nu îndeplinește aceste așteptări foarte mari.

Al doilea sezon din “Alchemy of Souls” va apărea în luna decembrie

 

Voi ce părere aveți?

 

Sursa

Publicitate

6 gânduri despre „Sfârșitul vag din “Alchemy of Souls” pune presiune pe Go Yoon Jung, care conduce sezonul 2 în locul lui Jeon So Min

 1. Roxi

  ce tare ar fi daca sufletul lui jin bu yeon ar fi in corpul lui naksu si vice versa . iar jang uk sa aiba o pierdere de memorie si sa-si aminteasca vag , iar apoi sa se indragosteasca de jin bu yeon crezant ca e naksu si sa afle intr-un final ca de fapt nu e ea datorita celor doua pietre pe care le au ambii . apropo , ambele sa-si piadra puterea si sa ramana in corpurile respective . si sa fie un happy ending . vai mama ce imaginatie de scenarist am :)))

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
   1. Roxi

    Dar oare e o declaratie oficiala faptul ca nu mai face parte din distributie ? cel putin eu nu am vazut sa fie ceva 100% ci doar speculatii . ii naspa asa , cand stii ca personajele au o chimie chiar faina si pe cand esti mai incantat vine bomba :)) oricum , abia astept sa vad ce va fi . sincer sper sa se mai scurga cateva informatii :)))

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
     1. Roxi

      da… stiu ce zici , dar nu stiu daca ai vazut teaserele de la pethouse , in care nu se pomenea nimic de unele personaje si rasareau ca si melcii dupa ploaie .:)) eu sincer ma bazez si pe asta , gen sa fie cat mai incitant

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s