Noi poze cu V din BTS și Jennie din BLACKPINK sunt răspândite online

JENNIE, V

Întrebarea care apare din ce în ce mai des este de ce agențiile celor doi idoli nu fac nimic pentru a opri acestor fotografii private cu  V și Jennie.

Pe 2 septembrie, noi poze cu V și Jennie au fost postate pe Twitter. În ele, îl putem vedea pe V cum o pupă pe frunte pe Jennie, o ține de mână într-o plimbare și zâmbește fericit în timpul unui apel video cu aceasta.

Pozele au fost distribuite la  numai  două zile de când persoana care a divulgat prima presupusele fotografii ale lui V și Jennie a declarat că nu va mai încărca fotografii cu cele două vedete K-pop.

La acea vreme, persoana respectivă a declarat prin Telegram: „În ultimele 48 de ore s-au întâmplat multe, iar oameni importanți au vorbit cu mine. După ce am vorbit cu acești oameni, am decis că nu voi mai posta niciun conținut despre JENNIE și V. .”

Când a fost întrebată despre autenticitatea fotografiilor partajate, persoana a spus: „Depun mărturie legal prin prezenta că toate fotografiile care au fost postate sunt 100% autentice și reale. Nu am făcut photoshop nici nu am editat fotografiile decât prin adăugarea semnăturii mele”.

Nu este clar că persoana care a distribuit fotografii noi pe 2 septembrie este aceeași persoană cu prima care a interacționat cu fanii de pe Telegram.

Agențiile celor doi continuă să rămână tăcute, însă la acest moment, nu pare că această atitudine îi ajută pe cei doi și mai ales pe Jennie, care a părut extrem de fragilă la aeroport pe 1 septembrie, la revenirea ei în țară.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s