Lee Ha Na prezintă spectatorilor un altfel de teaser pentru K-drama cu Im Joo Hwan și Kim So Eun

Watch: Lee Ha Na Teases Love, Secrets, And Revenge In Hilarious Parody Teaser For New Drama With Im Joo Hwan And Kim So Eun

Lee Ha Na face un teaser în care anunță dragoste, secrete și răzbunare într-o parodie hilară pentru K-Drama “Three Siblings Bravely”.

“Three Siblings Bravely” este o nouă dramă romantică cu Im Joo Hwan în rolul lui Lee Sang Joon, un actor de top care este fiul cel mai mare al familiei sale. După un accident neașteptat în timpul filmărilor, se reîntâlnește cu Kim Tae Joo (Lee Ha Na), prima lui dragoste de la școala primară, care este și cea mai mare dintre frații ei și a crescut sacrificând totul pentru familia ei.

Kim So Eun va juca, de asemenea, în dramă, în rolul lui Kim So Rim, copilul mijlociu al familiei Kim și sora mai mică a lui Kim Tae Joo, în timp ce Lee Yoo Jin îl va juca pe fratele lor mai mic, Kim Geon Woo.

Într-o parodie hilară a „rap-ului fără suflet” viral al unui membru acum faimos al distribuției din parcul coreean de distracții Everland, noul teaser al dramei o prezintă pe domnișoara Lee Ha Na rapând în timp ce le cere telespectatorilor să se ralieze la ritmul său.

Dezvăluind ceea ce spectatorii pot aștepta cu nerăbdare în „Three Siblings Bravely”, Lee Ha Na rapează: „Ceea ce vezi înaintea ta este cea mai mare fiică dintr-o familie coreeană. [Drama noastră] are tot ce îți dorești: avem dragoste, avem despărțiri, avem și secrete. Gelozie, răzbunare, momente emoționante și impresionante, le avem pe toate. Aceasta este o dramă de weekend KBS care are de toate, pe care veți regreta că nu ați vizionat-o. „Three Siblings Bravely” are premiera pe 24 septembrie.”

Vă invităm să îi urmăriți prezentarea puțin mai jos:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s