Lee Jong Won vorbește despre cum este să joace rolul persoanei invidiate de Sungjae din BTOB

Lee Jong Won Talks About Playing Object Of BTOB’s Yook Sungjae’s Envy In New Fantasy Drama “The Golden Spoon”

În K-drama fantastică „The Golden Spoon„, personajul lui Lee Jong Won este persoana care are viața pe care și-o dorește Sungjae din BTOB .

Bazat pe webtoon-ul cu același nume, „The Golden Spoon” este o nouă dramă despre un elev născut într-o familie săracă care folosește o lingură magică de aur pentru a schimba soarta cu un prieten născut într-o familie bogată.

Yook Sungjae de la BTOB va juca în rolul lui Lee Seung Chun, elevul care speră să-și schimbe viața cu lingura de aur, în timp ce Lee Jong Won îl va juca pe Hwang Tae Yong, prietenul privilegiat la a cărui viață râvnește Lee Seung Chun.

Lee Jong Won a vorbit într-un interviu recent despre personajul său: „Ceea ce mi s-a părut cel mai atrăgător a fost povestea personajelor care merg înainte și înapoi între privilegiul acrodat de lingura de argint și sărăcie”, a spus Lee Jong Won. „M-am gândit că ar fi distractiv să trebuiască să mă port ca Hwang Tae Yong și Lee Seung Chun, care sunt personaje foarte diferite unul de celălalt.”

El a continuat: „Din moment ce Hwang Tae Yong este incredibil de bogat, până acolo că care are chiar și propriul asistent personal, cred că este cineva pe care oricine l-ar invidia”.

De asemenea, Lee Jong Won a vorbit cu drag despre personajul său în timp ce a descris farmecele ascunse ale lui Hwang Tae Yong: „Cred că Hwang Tae Yong este un personaj care este cu adevărat fermecător la interior”, a remarcat el. „Deși pare extrem de cinic pe dinafară, este un personaj care de fapt caută bucurii foarte mici.”

“The Golden Spoon”  are premiera pe 23 septembrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s