[CCC] Apar noi dovezi ale relației dintre V din BTS și Jennie din BLACKPINK

Agency News | Jennie Updates Official YouTube Channel Amid Dating Rumours with V | LatestLY

Internauții își expun părerile cu privire la noile dovezi apărute.

Recent, au fost lansate noi fotografii „doveditoare” ale relației dintre V din BTS și Jennie din BLACKPINK, care au fost rapid răspândite pe rețelele de socializare. În respectivele fotografii, ale căror autenticitate nu este confirmată, se pare că cei doi își zâmbesc reciproc în timp ce poartă o conversație pe video call, se țin de mână sau bărbatul o sărută pe frunte.

Din cauza faptului că respectivele fotografii dezvăluite de către un hacker nu au fost confirmate a fi reale, internauții au început să speculeze anumite lucruri sau să creeze teorii despre natura relației dintre cei doi idoli.

Mai jos aveți câteva comentarii ale internauților:

 1.  Întâlnirea înseamnă întâlnire, dar chiar să o urmărească până pe Insula Jeju și să-i fie șofer în New York în perioada ei de revenire când el nu are niciun fel de program….Moare dacă nu-și vede iubita o săptămână? Știa clar că toată lumea va fi cu ochii pe el, dar se pare că nu se mai gândește la fani…Kim Tae Hyung, sper că tu și partenera ta vă veți căsători curând.
 2.  V pare fericit chiar și după ce pozele sale au fost răspândite peste tot…Fanii sunt cei ce își pierd mintea.
 3. Dacă bias-ul meu ar face asta, aș părăsi imediat fandom-ul. Fanii lui V sunt diferiți într-adevăr…
 4. Sunt un fan care și-a dorit în mod sincer să obțină o scutire, dar acum chiar cred că ar trebui să se înroleze. Ne-a păcălit pe toți făcându-ne să credem că muncește din greu într-o țară străină pe când colo, el era șoferul personal al iubitei sale într-un mod foarte deschis, ignorându-și fanii…Nu are decât să plece în armată…
 5. Chiar și în mijlocul acestui scandal, ei purtau cercei asortați de cuplu și se plimbau prin New York pentru VMA…Sper că nu se vor despărți niciodată.

6. Nici agențiile lor nu dau vreun răspuns, așa că de ce fanii ARMY îi blestemă și insultă în comentarii? În loc să strigați la ei, mai bine a-ți spune agențiilor să-și protejeze artiștii…

7. Cățelușul negru din partea dreaptă a fotografiei de sus este al lui Jennie, iar pisica a fost crescută tot de ea. Canapeaua pe care stă V întins este clar cea din casa ei. Cei doi au ajuns la un alt nivel al relației, cunoscându-și chiar și părinții reciproc….

Tu ce părere ai?

sursa: dailynaver

4 gânduri despre „[CCC] Apar noi dovezi ale relației dintre V din BTS și Jennie din BLACKPINK

 1. Cici

  Unii fani chiar sunt la un alt nivel de obsesie.Chiar daca sunt persoane publice au și ei dreptul la intimitate personala.Daca ești cu adevărat fan le respecți deciziile fie că îți place sau nu pentru că este viața lor.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Luisa

  „Dacă bias-ul meu ar face asta, aș părăsi imediat fandom-ul”-have some shame😭Ce e asa de anormal ca idolii sa aiba parteneri?Persoanele de genul ar trebui sa isi deschida ochii si sa realizeze ca majoritatea idolilor au parteneri/partenere,chiar daca nu sunt expusi.Pana la urma a fi cantaret/idol este doar un job si ca fiecare om are dreptul la o viata personala

  Apreciază

  Răspunde
 3. Jolyne

  Dacă sunt cu adevărat împreună nu este nicio problema. „Fanii” ăștia ar trebui sa înțeleagă ca au o viata personala și nu sunt proprietățile lor.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s