[CCC] Han Seo Hee prinsă: și-a injectat droguri în timpul procesului + riscă o nouă acuzare

Articol: [Exclusiv] „Han Seo Hee, „metamfetamină” în timpul „judecării pentru perioada de probațiune” pentru droguri… acuzații suplimentare”

Sursa: Newsis

S-a confirmat cu întârziere că Han Seo Hee (27 de ani) a abuzat de droguri în timpul ultimului său proces.

Potrivit unui raport exclusiv al Newsis, procurorii au acuzat-o din nou pe Han Seo Hee pentru abuz de droguri. Han Seo Hee este suspectată că a inhalat metanfetamina în timpul perioadei de probațiune și că și-a injectat din nou metanfetamină în timpul primului său proces.

În ianuarie 2022, acuzarea a trimis-o în judecată pe Han Seo Hee pentru încălcarea Legii privind controlul narcoticelor. Ea a fost descoperită administrând un medicament psihotropic „philophon” într-o clădire în care se închiriază apartamente din Jungnang-gu, Seul, în luna iulie a anului trecut, când a fost judecată pentru droguri, în perioada ei de probațiune. La acea vreme, ea era judecată fără detenție.

Procesul se desfășoară în prezent la Tribunalul Districtului de Est din Seul, iar acuzarea a cerut încă 1,5 ani de închisoare într-un proces care va avea loc pe 24 septembrie. 

Aceasta este a treia punere sub acuzare a lui Han Seo Hee pentru abuz de droguri, după acuzațiile din 2016 pentru fumatul de marijuana cu TOP din Big Bang. Atunci, la primul proces, din iulie 2017, ea  a fost condamnată la 3 ani de închisoare, 4 ani de probațiune, 120 de ore și o amendă de 870 000 de woni. Pedeapsa a fost confirmată în septembrie în același an.

În august 2020, în perioada ei de probațiune, un test de urină efectuat de biroul de probațiune din subordinea Ministerului Justiției a avut rezultat pozitiv la droguri. Procuratura a considerat că Han Seo Hee și-a administrat metanfetamina într-un loc budist din Gwangju, Gyeonggi la începutul lunii iunie 2020 și a dat-o pe mâna judecătorilor în martie 2021.

În primul proces, Han Seo Hee a negat acuzațiile, susținând că „paharul ei de hârtie a căzut în toaletă și s-a amestecat cu metanfetamina”, însă instanța a condamnat-o pe Han Seo Hee la 1,5 ani de închisoare cu executare directă, în noiembrie 2021, și ea a fost arestată chiar în instanță. Ca răspuns, Han Seo Hee a înjurat și a devenit indisciplinat și violentă, țipând la judecător.

[+586, -4] Nu este normală…
[+554, -135] Există 3 tipuri de oameni în lume în care nu poți avea încredere niciodată.. un drogat, un asigurator și iezuiții.
[+348, -142] TOP din Big Bang a sedus-o și a transformat-o într-o drogată… el a stricat cu adevărat viața unui copil și a tăcut.
[+145, -3] Câinii nu se opresc niciodată din caca și mizerii . Acesta este motivul pentru care nu poți avea încredere în drogați. Dealerii de droguri ca ea merită să fie loviți cu pedepse puternice.
[+118, -3] Han Seo-hee este problematică, dar drogurile sunt cu adevărat periculoase.
[+25, -1] Un mop este tot un mop, indiferent de câte ori îl speli.
[+25, -3] E destul de tânără și are timp să se maturizeze.. de ce nu se opreșete din droguri? Sper să se poată întoarce la o viață sănătoasă.
[+18, -0] Aceasta nu este marijuana, ci metanfetamina… ea a ratat deja momentul de a-și salva viața… ce păcat. Nu e nimeni vinovat în afară de ea însăși.
[+17, -0] A trecut peste minutul în care a gustat prima ei doză. Aruncați-o în închisoare pe viață, ea poate oricând să obțină un loc de muncă la Namyang Dairy dacă iese.
[+16, -0] Există mulți oameni care nu s-au băgat niciodată în scandaluri legate de droguri, de conducere în stare de ebrietate și de jocuri de noroc… dar câțiva aleși care au făcut totul deodată. Se pare că cei care intră în astfel de scandaluri sunt mereu prinși din nou și din nou.
[+13, -0] În loc de acea fotografie, aș prefera să punem poze cu ea cu ochii slabi, goliți și salivând pentru a crește gradul de conștientizare..
[+3, -0] Se pare că a trecut de punctul de a fi salvată..

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s