Ministerul Apărării decide să nu efectueze un sondaj public privind scutirea de serviciul militar pentru BTS

Ministerul Apărării Naționale din Coreea de Sud a emis o declarație oficială cu privire la decizia sa de a realiza un sondaj public pentru scutirea de serviciul militar pentru BTS.

La 1 septembrie, Ministerul a declarat: „Ministerul a decis să nu efectueze un sondaj public cu privire la problema scutirii serviciului militar pentru BTS. În prezent, mass-media raportează această problemă de parcă acest sondaj va afecta direct decizia ministerului dacă sau nu, membrii BTS ar trebui să primească scutire de la serviciul obligatoriu. Ministerul ar dori să sublinieze că o problemă atât de gravă nu va fi determinată doar de rezultatele unui sondaj public.”

Anterior, în timpul unei ședințe a Comitetului Național de Apărare, deputatul Sul Hoon a susținut: „Este necesar să se efectueze un sondaj public cât mai curând posibil, astfel încât să putem determina opinia poporului în această chestiune. Oamenii sunt proprietarii acestei țări și toată puterea. aparține poporului. În ceea ce privește scutirea obligatorie a serviciului militar și pentru BTS, este esențial să se evalueze opiniile oamenilor.”

După afirmațiile deputatului din Adunarea Națională, acesta a primit critici pentru „amânarea responsabilităților față de public”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s