Chorong din Apink atrage atenția după ce a adoptat 2 pisicuțe ce urmau să fie eutanasiate

Chorong din Apink își arată încă odată iubirea față de animalele abandonate!

Membrele Apink, care sunt cunoscute pentru talentul lor și munca în echipă, au participat la o mulțime de activități de voluntariat, ajutând animalele abandonate și multe altele. Cu toate că fetele nu împărtășesc public acest lucru, bunătatea lor este bine-cunoscută printre fani. Majoritatea membrelor chiar au găzduit animale până când acestea erau adoptate corespunzător.

Mai mult decât atât, Chorong și Bomi au participat la pictorialul „Elle Korea Pet Special” în august 2022, arătându-și iubirea față de animale.

La începutul acestei săptămâni, Chorong a dezvăluit pe Bubble (o aplicație unde un artist poate comunica personal cu fanii), că ea început să aibă grijă de două pisicuțe, explicând povestea din spatele lor.

Idolul a spus că a primit un telefon de la o cunoștință care i-a povestit despre aceste două pisicuțe care urmau să fie eutanasiate, ele având doar 4 săptămâni. Chorong a menționat că, după ce s-a mai gândit puțin, a decis să aibă grijă de animăluțe, aducându-le la ea acasă. Aceasta le-a dus imediat după adopție la veterinar pentru a se asigura că sănătatea lor este în regulă.

Artista a numit pisicuțele, Brie și Rico și a deschis un cont de Instagram pentru ele. Urmăriți-le pe adorabilele pisicuțe pe rețelele sociale și sprijinți-le, dacă puteți.

Voi iubiți pisicile?

sursa: allkpop

Un gând despre „Chorong din Apink atrage atenția după ce a adoptat 2 pisicuțe ce urmau să fie eutanasiate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s