HYBE Labels Japan confirmă numele viitorului grup japonez de băieți

Trupa a fost numită de către însuși directorul agenției!

În data de 4 septembrie, agenția HYBE Labels Japan a dezvăluit numele viitoarei trupe de băieți, cât și numele concurenților norocoși care au fost aleși pentru a debuta prin intermediul programului de audiție numit „&AUDITION – The Howling”.

Agenția a anunțat numele oficial al trupei care se va numi de acum &TEAM! Iar acest grup japonez va fi alcătuit din nouă membri, anume K, Taki, Nicholas, Fuma, EJ, Jo, Yuma, Harua și Maki. Finaliștii au fost anunțați oficial după finalizarea programului pe YouTube și platforma japoneză „Hulu in Japan” din data de 4 septembrie.

Directorul agenției HYBE Labeles, Bang Si Hyuk, alături de RM din BTS și membrii grupului ENHYPEN au fost prezenți pe platoul de filmare în timpul transmisiunii live. În mod particular, se mai spune că numele „&TEAM” a fost ales de către Bang Si Hyuk. Semnificația acestuia ar fi că „este o echipă care se conectează cu fanii din întreaga lume prin muzică”.

Între timp, Bang Si Hyuk a mai spus: „&TEAM se va dezvolta ca fiind un grup care poate impresiona telespectatorii și fanii internaționali prin diverse tipuri de melodii și evoluții. Îi vom sprijini pe băieți pentru a debuta cu succes și pentru a evolua constant.”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s