Sunghoon din ENHYPEN își împărtășește gândurile asupra plecării sale de la emisunea „Music Bank”

Pe data de 2 septembrie, a fost ultima apariție ca prezentator a lui Sunghoon din ENHYPEN la emisiunea „Music Bank”.

În timp ce încheia transmisiunea finală împreună cu Wonyoung din IVE, Sunghoon și-a exprimat gratitudinea față de staff și membrii echipei programului de muzică, mulțumindu-le pentru susținerea și efortul depus.

Mai apoi, Sunghoon a dezvăluit prin intermediul agenției sale , BeLift Lab, gândurile asupra plecării de la emisiune după 11 luni de când a devenit prezentator. Idolul a împărtășit: „Am fost atât de fericit că am fost gazda emisiunii „Music Bank”, un program pe care de mic l-am vizionat. Vreau încă odată să mulțumesc staff-ului și membrilor echipei „Music Bank” pentru că au avut grijă de mine și, de asemenea, le mulțumesc spectatorilor pentru iubirea și suportul acordat. Mulțumesc fanilor ENGENE, care mereu m-au încurajat. Voi prețui această experiență care s-a simțit ca un vis pentru mine, și o voi folosi ca fundație pentru a evolua ca Sunghoon din ENHYPEN, în timp ce mă voi concentra pe viitorul turneu mondial.” 

Membrii ENHYPEN vor începe primul lor turneu mondial intitulat „Manifesto” în Seul între 17-18 octombrie pe scena SK Handball Arena.

Sursa

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s