Jisoo din BLACKPINK poartă aceeași ținută ca în pozele care circulă pe internet + fanii sunt îngrijorați

Sunt telefoanele membrelor BLACKPINK sparte? Jisoo a purtat recent o ținută identică cu cea din pozele private dezvăluite pe internet în ultimele zile și devenite virale.

Pe 2 septembrie, noi presupuse fotografii cu Jennie de la BLACKPINK și V de la BTS au fost distribuite online. Pe lângă fotografii, s-au scurs și câteva fotografii cu alte membre BLACKPINK – iar printre ele, a existat o fotografie cu Jisoo și Lisa făcându-șiun selfie în fața unei oglinzi. 

În fotografie, Jisoo purta un tricou negru și o beretă neagră. Apoi, pe 5 septembrie, Jisoo a accesat contul  Weverse al BLACKPINK și a interacționat cu fanii ei.

Idolul le-a împărtășit fanilor săi că a mers recent în Japonia și a postat fotografii cu ea purtând exact aceeași ținută ca în fotografia dezvăluită anterior online.

După ce au văzut fotografiile lui Jisoo, fanii au comentat: „Deci, fotografiile scurse au fost reale? Inclusiv  cele ale lui Jennie și V?”, „YG Entertainment, trebuie neapărat să luați măsuri. Protejați-le confidențialitatea”, „Mi s-a făcut pielea de găină după ce i-am văzut fotografiile”  și altele.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s