Joohoney din MONSTA X dezvăluie un tatuaj + șochează fanii Monbebe

Fanii Monbebe sunt șocați după ce au descoperit unde și-a făcut Joohoney un tatuaj.

MONSTA X sunt niște idoli-bestii pe scenă, din multe motive. De la energia debordantă din timpul coregrafiilor, capacitatea incredibilă de a cânta live mai bine de două ore în timp ce sar fără oprire, inventivitatea și originalitatea evoluțiilor, membrii grupului dovedesc de șapte ani că nu au nevoie decât de un microfon pentru a ține publicul în picioare de la începutul show-ului până la final (atunci când, după atâta sărit și țipat, ești transpirat și răgușit). 

De data aceasta însă, fanii au rămas muți de uimire, după ce,  la unul din concertele din Seul ale grupului din acest week-end (toate biletele s-au epuizat în câteva ore), Joohoney și-a rupt tricoul pe scenă, dezvăluindu-și abdomenul bine lucrat și un nou tatuaj, trasat pe toată lungimea, deasupra buricului.

Dacă la început s-a crezut că era vorba de un desen, fanii s-au lămurit că Joohoney  are defapt un tatuaj permanent! Evident, Monbebes sunt încântați de ceea ce văd. 

Modelul tatuajului este un subiect de discuție de asemenea: poate fi un vultur, sau chiar o pasăre Phoenix?!

În timp ce mulți au fost șocați, pentru început, că Joohoney se dezbracă acum la concerte, mulți sunt șocați să descopere că Joohoney are și un tatuaj pe burtă. Este prima dată când Joohoney expune un tatuaj. Deși unii sunt în continuare în dubiu dacă tatuajul este unul adevărat, după două concerte la rând, cam greu de crezut că este unul temporar:

Ce părere aveți? 

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s