Park Shin Hye revine discret în public după ce e născut

Actrița Park Shin Hye a postat pe Instagram fotografii după ce a mers incognito la o expoziție de artă.

Pe 4 septembrie, Park Shin Hye a postat pe Instagram câteva fotografii cu ea făcute la o expoziție de artă la Mall-ul Coex din Seul. Pozele în cauză au fost făcute pe 2 septembrie, deși nu este clar cine a făcut fotografiile. Park Shin Hye a descris experiența ca fiind umplerea timpului ei recunoscător pentru a-și acoperi propriile insuficiențe. Ea a descris acest loc ca fiind unul cu un stil definit, dar unde judecata dispare.

Banalitatea relativă a comentariilor este de remarcat în principal datorită faptului că aceste cuvinte reprezintă de facto o revenire la normalitate/viața publică pentru actriță, după căsătoria ei cu actorul Choi Tae Joon, cu care a avut o relație relativ discretă timp de cinci ani, și nașterea fiului lor din luna mai.

Park Shin Hye continuă să țină o discreție și separare totală aproape între viața publică și cea privată. Așa cum nu a vorbit aproape niciodată despre relația ei, la fel actrița nu a dat nicio informație despre fiul ei. Deocamdată se știe că nici ea și nici soțul ei nu au trecute în agendă noi proiecte profesionale.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s