Park Min Young gestionează cu greu relația cu 2 soți falși în teaserul K-Dramei “Love In Contract”

Watch: Park Min Young Struggles With Juggling 2 Fake Husbands In “Love In Contract” Teaser

În K-drama “Love In Contract”, Park Min Young are contract cu doi soți falși, iar gestionarea acestei situații pare o adevărată aventură!

„Love in Contract” este o nouă comedie romantică despre o firmă care oferă soții false persoanelor singure care au nevoie de parteneri pe care să le aducă la activități sociale, cum ar fi reuniuni cu foștii colegi de școală și cine pentru cuplurile căsătorite.

Park Min Young va juca rolul unei soții false profesioniste, Choi Sang Eun, care e prinsă între clientul ei vechi Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) – cu care are un contract exclusiv pe termen lung pentru luni, miercuri și vineri – și noul venit Kang Hae Jin (Kim Jae Young), care vrea să semneze un contract cu ea pentru marți, joi și joi.

Teaserul recent lansat începe cu un montaj în care Choi Sang Eun pretinde că este căsătorită cu numeroși clienți, așa cum explică vocea ei: „Orice motiv a fost, a existat o grămadă de oameni necăsătoriți care aveau nevoie de o soție, iar ceea ce aveau nevoie era o profesionistă.”

Clipul îi prezintă apoi pe cei mai noi clienți ai lui Choi Sang Eun: misteriosul Jung Ji Ho, a cărui identitate rămâne un secret bine păstrat, și idolul de top, devenit actor, Kang Hae Jin. Când cineva o întreabă pe Choi Sang Eun dacă soțul ei fals vechi, Jung Ji Ho, știe despre identitatea ei, ea răspunde sfidătoare: „El își ascunde identitatea chiar mai mult decât mine!”

Pe de altă parte, teaserul ridică întrebări interesante despre natura relației dintre Kang Hae Jin și Choi Sang Eun. După ce Kang Hae Jin anunță în public: „M-am îndrăgostit”, Choi Sang Eun îl întreabă mai târziu în privat: „Nu sunt prima ta dragoste sau altceva, nu-i așa?”

După ani de căsnicie falsă, tensiunea romantică începe să se dezvolte între Choi Sang Eun și Jung Ji Ho. Când cuplul se apropie în mod neașteptat în timp spală vasele, el o întreabă: „Ți-e frică de mine?”.

Jung Ji Ho o surprinde apoi pe Choi Sang Eun, numind-o în mod neașteptat „yeobo” (un termen coreean de drag pentru soțul său) în fața lui Kang Hae Jin. Choi Sang Eun repetă șocată : „… Yeobo?”.

“Love In Contract” are premiera pe 21 septembrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s