Park Min Young e din ce în ce mai puțin sigură de sentimentele ei față de soții ei falși din „Love In Contract”

Watch: Park Min Young Becomes Less And Less Certain About Her Feelings For Her Fake Husbands In “Love In Contract” Teaser

Pe cine din cei doi soți falși îl place personajul lui Park Min Young?

tvN a lansat un teaser plin de emoții pentru viitoarea K-drama „Love in Contract”! 

„Love in Contract” este o comedie romantică despre o firmă care oferă soții false persoanelor singure în căutare de partenere pe care să le ia la întâlniri sociale, cum ar fi reuniuni cu foștii colegi și cine pentru cuplurile căsătorite.

Park Min Young va juca rolul unei false soții profesioniste, Choi Sang Eun, care e prinsă între clientul ei vechi Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) – cu care are un contract exclusiv pe termen lung pentru luni, miercuri și vineri – și noul venit Kang Hae Jin (Kim Jae Young), care vrea să semneze un contract cu ea pentru marți, joi și joi.

La începutul celui de-al patrulea teaser, Choi Sjang Eun declară încrezătoare și veselă: „Mă voi căsători cu tine. Fără iubire.” Ea continuă să repete „fără dragoste” pe tot parcursul videoclipului, dar începe să pară din ce în ce mai nesigură pe măsură ce împărtășește momente din ce în ce mai romantice cu falșii ei soți Jung Ji Ho și Kang Hae Jin.

Choi Sang Eun se sprijină de Kang Hae Jin, dar e extrem de surprinsă când îi atinge brațul. De asemenea, se înroșește atunci când mâna ei se lovește accidental de Jung Ji Ho în timp ce ei spală vase. Spre sfârșitul clipului, Jung Ji Ho și Kang Hae Jin se angajează într-un război tensionat al nervilor, stârnind așteptarea pentru triunghiul lor amoros captivant.

„Love in Contract” are premiera pe 21 septembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s