Hyeri este blestemată cu talentul bizar de a comunica cu morții într-un nou teaser

Watch: Hyeri Is Cursed With The Bizarre Talent Of Communicating With The Dead In New Drama Teaser

Noua dramă fantastică a MBC „Ildangbaek Butler” (titlu literal) a lansat un nou teaser care oferă o privire asupra talentului excentric al lui Hyeri!

„Ildangbaek Butler” spune povestea Majordomului Kim, care face comisioane care încep de la prețul de 100 de woni (aproximativ 10 cenți) per loc de muncă, și a directorului de pompe funebre Baek Dong Joo, care îndeplinește dorințele morților, în timp ce aceștia conduc o afacere numită Ildangbaek (adică o persoană care face munca pe 100 de woni, și în acest caz specific, referindu-se și la faptul că o sarcină îndeplinită costă 100 de woni).

Hyeri va prelua rolul lui Baek Dong Joo, o șefă de la pompele funebre care ajută la îndeplinirea dorințelor decedatului. Baek Dong Joo posedă o abilitate ciudată de a comunica cu decedatul. Dacă ultima dorință a defunctului nu este îndeplinită, ea va petrece toată ziua fără noroc.

Lee Jun Young va juca rolul lui Butler Kim (majordomul), singurul angajat și as al serviciului zilnic de comisioane de la Ildangbaek. Este o persoană cu un farmec neașteptat care ia lucrurile așa cum vin, dar își arată puterea interioară în momentele importante. Dacă este ceea ce își dorește clientul, Butler Kim va alerga oriunde și va ajuta cu orice. El se încurcă cu ciudata Baek Dong Joo și începe să lucreze împreună la un proiect care transcende viața și moartea.

Teaserul recent lansat începe cu Baek Dong Joo la un interviu de angajare în care își declară cu entuziasm dorința de a lucra pentru ei până când devine bătrână și cenușie. Unul dintre intervievatori întreabă cu prudență: „Nu ți-e frică?” Confuză, Baek Dong Joo răspunde: „Frică de ce?”

Spiritul energic al lui Baek Dong Joo dispare rapid atunci când se întâlnește față în față cu un copil decedat. Legenda se întreabă: „Când ating defunctul, se trezește…?” La început, pare să accepte noua ei abilitate, în timp ce afirmă calm: „Mâna mea îi trezește. Ce poate fi mai de mândrie și satisfăcător decât asta?” Cu toate acestea, ea ajunge rapid să fie dezgustată de dobândirea unui talent ciudat în viața ei deja ghinionistă. Ea nu se poate abține să nu întrebe: „De ce eu dintre toți oamenii?”

 

Sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s