Câștigătorii zilei întâi ai competiției „2022 Idol Star Athletics Championships – Chuseok Special”

Results For Day 1 Of “2022 Idol Star Athletics Championships – Chuseok Special”

Află cine sunt câștigătorii primelor probe sportive din cadrul competiției!

În data de 9 septembrie, „2022 Idol Star Athletics Championships – Chuseok Special” de la MBC a dat startul primului episod al competiției. În timpul desfășurării episodului, idolii k-pop s-au confruntat unu-la-unu în două probe: tras cu arcul și dans sportiv. Dansul sportiv a fost adăugat doar din acest an, făcând din această probă un eveniment special.

La scurt timp, în data de 10 septembrie, au fost dezvăluite numele câștigătorilor acestor două probe pline de energie!

1. Tras cu arcul – Varianta masculină

În acest an, trupele masculine care s-au confruntat la trasul cu arcul au fost THE BOYZ, ATEEZ, NCT și Stray Kids. În prima rundă, Sungchan, Shotaro și Jungwoo din NCT au concurat împotriva lui Hyunjae, Ju Haknyeon și Sangyeon din THE BOYZ. Între timp, Felix, Lee Know și I.N din Stray Kids s-au confruntat cu Yeosang, Jongho și Yunho din ATEEZ.

Trupa NCT a ieșit învingătoare contra băieților din THE BOYZ, având un scor de 84-63 de puncte, iar membrii ATEEZ i-au învins pe cei din Stray Kids cu scorul de 81-61 de puncte. Finaliștii s-au confruntat într-o ultimă probă, unde membrii NCT au ieșit victorioși câștigând medalia de aur, după ce au obținut scorul de 82-77 de puncte.

Varianta feminină a acestei probe va fi lansată într-un alt episod.

2. Dans sportiv – Varianta masculină

Concurenții acestei probe din acest an au fost: Intak din P1Harmony, Jaechan din DKZ, Eunsang din YOUNITE și Kim Dong Han din WEi. Intak a ieșit învingător al medaliei de aur după ce a acumulat un număr de 25,4 puncte, în timp ce Kim Dong Han a luat medalia de argint cu 25 de puncte, iar Eunsang a luat bronzul cu un număr de 24 de puncte.

3. Dans sportiv – Varianta feminină

Concurentele acestei probe din anul 2022 au fost: Sullyoon din NMIXX, Tsuki din Billlie, Xiaoting din Kep1er și Kwon Eun Bi. Xiaoting a câștigat medalia de aur acumulând un număr de 29, 2 de puncte, iar Tsuki a câștigat argintul cu 26,9 puncte, în timp ce Kwon Eun Bi a obținut medalia de bronz cu 25,1 de puncte.

Felicitări câștigătorilor!

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s