Hongjoong și Yunho din ATEEZ vor fi gazdele sezonului trei al postului „Idol Radio”

ATEEZ’s Hongjoong And Yunho To Host “Idol Radio” Season 3

Sezonul trei al postului de radio va fi găzduit de către cei doi idoli!

Recent, a fost anunțat faptul că Hongjoong și Yunho din ATEEZ vor fi noii DJ ai postului de radio „Idol Radio”, care se difuzează exclusiv pe platforma UNIVERSE. Cei doi idolu vor ocupa locurile eliberate de către foștii DJ, anume Joohoney și Hyungwon din MONSTA X.

Producătorii celui de-al treilea sezon au explicat: „Vom adăuga conceptul trupei ATEEZ de „pirat” conceptului nostru de „univers” și vom pregăti sezonul 3 având tematica de „universul piratului”. Vom difuza transmisiuni live făcând tot posibilul să subliniem conexiunea dintre Hongjoong și Yunho, care primesc dragoste din partea fanilor sub porecla de „HoHong”.

Prin intermediul agenției KQ Entertainment, Hongjoong a spus: „Vom crea momente inedite alături de ascultători între timp ce ne-am alăturat acestei oportunități!”, iar Yunho a completat: „Vreau să creez amintiri plăcute și fericite. Voi deveni un „Deng-DJ” (combinație între porecla sa și cuvântul „DJ”) care este perfect și cool pentru a fi o gazdă potrivită pentru „Idol Radio”.

Sezonul trei va fi difuzat începând cu data de 12 septembrie, de la ora 21:00. Episoadele vor apărea în zilele de luni și miercuri.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s