NCT Dream anunță datele turneului „THE DREAM SHOW 2: In A Dream” din Japonia

NCT DREAM Announces Japan Stops And Dates For “THE DREAM SHOW 2 : In A Dream” Tour

Trupa ne informează cu privire la turneu!

În data de 12 septembrie, grupul NCT Dream a deschis oficial registrul în care fanii se pot abona pentru a face parte din fandom-ul japonez. Alături de multe alte beneficii, fanilor japonezi li s-au oferit și șansa de a obține bilete VIP pentru noul turneu al trupei care se va desfășura în Japonia, anume „THE DREAM SHOW 2: In A Dream”.

Acesta va fi totodată și primul turneu organizat de NCT Dream după aproximativ doi ani și jumătate de la ultimul organizat în Japonia, iar evoluțiile lor vor începe din luna noiembrie. Băieții vor cânta mai întâi la în Aichi, la Nippon Gaishi Hall în data de 23 noiembrie. Mai apoi, va urma un concert care va dura trei nopți în Kanagawa, la Yokohama Arena, între 26 și 28 noiembrie. Spre final, grupul se va opri la Fukuoka pentru o evoluție la Marine Messe Fukuoka Sala A în data de 1 decembrie.

La începutul acestei luni, NCT Dream a dat startul turneului „THE DREAM SHOW 2 : In A Dream” organizând o evoluție la Seul, fiind al șaptelea grup k-pop care care susține un concert la „Seoul Olympic Stadium”, cel mai mare stadion din Coreea de Sud.

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s