Fanii au fost încântați de pantalonii lui Wonho de la concert, tăiați într-o zonă specială

Wonho a devenit din nou viral pentru îmbrăcămintea sa specială! Idolul face orice pentru fanii săi!

Încă de la debutul solo de acum 2 ani, Wonho este recunoscut pentru alegerile sale de modă riscante, care încalcă normele de gen. În timpul turneului său FACADE în Europa, el și-a tachinat fanii cu haine bine decupate, însă la concertul de la Madrid a purtat o ținută care a devenit rapid virală.

Image

Image

La Madrid, Wonho s-a oprit puțin pentru a-și șterge transpirația de pe față. Când s-a întors, fanii au avut parte de o surpriză neașteptată: Wonho purta o pereche de blugi decupați chiar în partea de sus a feselor!

Image

Image

În timp ce unii au crezut că Wonho a purtat panataloni care păcălesc ochiul și care în realitate nu sunt decupați, fanii s-au grăbit să demonstreze acest lucru identificând modelul. S-a aflat că Wonho purta blugii „Classic Peep Show” de la Y/Project, care erau fideli numelui lor, cu decupaje care scoteau în evidență partea de sus a feselor purtătorului. Fiind genul  care își asumă riscuri, Wonho a dus aspectul cu un pas mai departe, purtând blugii fără tricou pe dedesubt.

Fanii fanii au trebuit să recunoască faptul că alegerea îndrăzneață de modă a lui Wonho a făcut o declarație. Cu un corp ca al lui Wonho, orice concept îi poate reuși și poate să facă să arate bine orice poartă.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s