Lee Jung Jae a defilat pe covorul roșu al Premiilor Emmy cu iubita lui + cine este ea?

Lee Jung Jae (Getty)

Cine este Lim Se-ryung, iubita actorului Lee Jung Jae, pe care acesta a adus-o pe covorul roșu de la premiile Emmy?

Pe 12 septembrie (ora locală), la Teatrul Microsoft din Los Angeles, Statele Unite, a avut loc cea de-a 74-a ediție a „Primetime Emmy Awards”.

Actorul Lee Jung Jae, care a condus serialul Netflix de succes global „Squid Game” a pășit pe covorul roșu alături de iubita lui Lim Se-ryung.

Lim Se-ryung este moștenitoarea și vicepreședintele companiei alimentare a unei familii de chaeboli din Coreea de Sud, Daesang Group, și are o relație publică cu Lee Jung Jae din 2015.

Anterior, a fost căsătorită cu vicepreședintele Samsung Electronics, Lee Jae-yong, din 1998 până în 2009, cu are are doi copii, născuți în 2000 și 2004.

Lee Jung Jae și Lim Se-ryung au mai avut apariții publice împreună, dintre care cea mai notabilă este cea de la Festivalul de Film de la Cannes, care a avut loc în luna mai.

La decernarea premiilor Emmy din acest an, Lee Jung Jae a câștigat titlul de cel mai bun actor principal într-un serial dramă pentru rolul său principal „Seong Gi-hun” din „Squid Game”.

Reamintim că „Squid Game” este cel mai vizionat serial Netflix din întreaga lume; depășind 1 miliard de vizionări în doar 28 de zile după lansarea sa în septembrie 2021.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s