Internauții suspectează că Soojin se va întoarce la Cube Entertainment după indiciile noului album al trupei (G)-idle

Este posibil ca Soojin să se întoarcă în trupa (G)-idle?

Știrile anterioare au anunțat că mult iubita trupă (G)-idle se va reîntoarce pe data de 17 octombrie. Anunțul a fost primit cu bucurie de fani, întrucât reîntoarcerea marchează începutul unei noi ere după melodia triumfătoare „Tom Boy” și primul album, „I NEVER DIE”.

De asemenea, a fost anunțat că următorul album al trupei va fi oferit în mai multe versiuni. Dintre acestea, versiunea „X-Files” i-a atras pe fani. Versiunea „X-Files” constă într-o copertă galbenă cu un semn „X” roșu. Pe partea dreaptă sunt scrise numele membrelor, iar fanii au observat că între Soyeon și Yuqi se află un semn „X”. Fanii cred că semnele „X” îi țin locul nimeni alteia decât lui Soojin! Conform fanilor, numele membrelor au fost scrise în ordinea datelor de naștere.

Fan: „Priviți asta! Este cumva loc pentru Soojin? Plâng…

Fan: „Cum ar putea însemna acest lucru altceva decât ceva de-a face cu Soojin, iar G din (G)-idle a revenit ??! Avocatul lui Soojin tocmai i-a curățat reputația înainte de anunțul reîntoarcerii, deci cum ar putea să nu se reîntoarcă?

Fan: „Litera G din (G)-idle a revenit. Revine cumva Soojin? Inima? Și tatuajul?? Conceptul este de asemenea stilul lui Soojin.

De asemenea, numele grupului a fost stilizat ca (G)-idle, ca urmare fanii cred că acesta este încă un semn că fosta membră a trupei se va întoarce. Știrile continuă să scrie despre speculațiile fanilor, însă CUBE Entertainment nu a declarat nimic încă.

Anterior, Soojin a părăsit grupul deoarece a fost acuzată de bullying, pe care aceasta l-a negat. Recent, s-a dezvăluit faptul că Soojin a fost dovedită inocentă în legătură cu bullyingul în cadrul unei Comisii de Violență a școlii din gimnaziu. Ca urmare mulți fani speră ca artista să se întoarcă în industrie.

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s