Xiumin din EXO și Hyungwon din MONSTA X aleși protagoniștii K-Dramei ‘Idol Boss Mart’

news-thumbnailEXO’s Xiumin Confirmed For His First Drama In 7 Years

Conform ultimelor rapoarte, Xiumin din EXO și Hyungwon din MONSTA X vor reveni ca actori!

Pe 14 septembrie, JTBC News a raportat că Xiumin va juca rolul principal al unei noi drame intitulată „Sajangdol Mart” sau „Idol Boss Mart” (titlu romanizat). Ca răspuns la raport, o sursă de la SM Entertainment a confirmat: „Xiumin va conduce noua dramă ‘Sajangdol Mart’”.

„Idol Boss Mart” este o dramă care descrie diferitele povești care se nasc pe măsură ce foști membri ai unui grup de idoli se adună pentru a conduce un supermarket. Drama va fi condusă de regizorul Lee Yoo Yeon. Programul de difuzare nu a fost încă confirmat.

Ulterior, StarNews și alte portaluri de știri sud coreene au anunțat că Hyungwon din MONSTA X a fost ales drept unul dintre personajele principale din noua K-dramă.

Este prima revenire a lui Xiumin pe micile ecrane după 7 ani. Acesta a debutat în K-Drama “Falling for Challenge” din 2015. Anul umător, el a apărut în filmul “Seondal: The Man Who Sells the River.” 

Hyungwon s-a bucurat de mare succes anul trecut cu rolul său principal din serialul Fly, Again” unde a interpretat rolul dramatic al unui dansator care își pierde aripile în urma unui accident și încearcă să devină idol, împreună cu alți liceeni.

 

Surse: soompi, gstarlive

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s