Jeno din NCT debutează pe scena Săptămânii Modei de la New York sub ochii altor idoli de la SM

Artiștii de la SM au furat atenția la spectacolul de modă din cadrul Săptămânei Modei de la New York, Jeno devenind primul idol care deschide o prezentare de modă!

Pe 13 septembrie (ora locală), SM Entertainment a colaborat cu designerul de modă din New York Peter Do pentru prezentarea colecției sale de primăvară/vară 2023 „TIME”. Jeno și-a făcut debutul pe podiumul de la New York Fashion Week (NYFW) și, de asemenea, a devenit primul idol K-pop care a deschis un spectacol pe pasarela de modă de la NYFW.

În plus, Eunseok și Shohei de la SM Rookies au captivat publicul, mergând pe podium ca modele, iar Seulgi de la Red Velvet a fost invitat special pentru a urmări spectacolul din primul rând.

Seulgi a împărtăși fotografii  pe Instagram de la eveniment, precum și clipuri video cu colegii săi de agenție Jeno, Eunseok și Shohei care se plimbau pe pasarela de modă. Ea a scris: „Jeno Eunseok Shohei jjang jjang”. („Jjang” înseamnă „cel mai bun” în coreeană.)

Puteți vedea mai multe fotografii cu Jeno alături de alte celebrități  la celebrarea a 130 de ani de la înființarea Vogue,  „Vogue World”, aici.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s