O Yeong Su din „Squid Game” uimește cu mișcările sale de dans la petrecerea de după premiile Emmy

[SBS Star] VIDEO: Squid Game O Yeong-su Slays with His Dance Moves at the Emmys After-party

Actorul veteran O Yeong Su din K-Drama hit „Squid Game” a fost în mare formă la petrecerea de după premiile Emmy, furând atenția vedetelor participante!

Pe 12 septembrie, una dintre cele mai prestigioase ceremonii de decernare Premiilor Emmy a avut loc la Teatrul Microsoft din Los Angeles, California. La eveniment au participat regizorul și distribuția principală a serialului de succes global Netflix „Squid Game”.

În această zi, actorul Lee Jung Jae a câștigat la categoria „Cel mai bun actor principal într-un serial dramă” pentru rolul principal al „Seong Gi-hun” din „Squid Game”.

Regizorul „Squid Game” Hwang Dong-hyuk a câștigat și „Cea mai bună regie pentru un serial dramă”.

Nu numai că amândoi au fost primii asiatici care au câștigat la aceste categorii ale premiilor Emmy, dar „Squid Game” a fost și primul serial în altă limbă decât engleza care a câștigat premii la Emmy-uri. 

Toți din echipa „Squid Game” au fost încântați de aceste rezultate, iar acest lucru a fost foarte bine ilustrat la petrecerea de după. Pe 13 septembrie, producătorul american/autoarea de cărți pentru copii Meena Harris și-a actualizat Twitter-ul cu un videoclip de la petrecere de după ceremonia de premiere.

Împreună cu acest videoclip, ea a scris cu mare entuziasm, „O Yeong-su care face show”. Videoclipul a arătat oameni care se învârteau în jurul lui O Yeong-su, aplaudându-l entuziasmați. 

O Yeong-su, în centrul vedetelor, a dansat energic pe muzică, cu un zâmbet strălucitor, părând  cu adevărat fericit  și dansând energic,  bucurându-se de atenția pe care i-o acordă mulțimea. Mai mult, din filmare părea că actorului i-au ieșit niște mișcări de popping? Uimitor, nu-i așa? Mai ales că acesta este născut în octombrie 1944 și are77 de ani! Dar mișcările sale de dans au fost la fel de tinere ca întotdeauna.

Noi zicem că le-a dat clasă americanilor. Voi ce părere aveți?

 

Sursa: sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s