Kim Jae Young Talks despre primul său rol important într-o comedie romantică, chimia cu colegii săi actori + altele

Love In Contract” este unul din serialele cele mai anticipate ale sezonului.

“Love In Contract” este o nouă comedie romantică despre un serviciu care oferă soții false persoanelor singure care au nevoie de partenere pe care să le aducă la întâlniri sociale, cum ar fi reuniuni cu foștii colegi de școală și cine pentru cuplurile căsătorite.

Park Min Young va juca rolul soției false profesioniste Choi Sang Eun, care ajunge să fie prinsă între clientul ei vechi Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) – cu care are un contract exclusiv pe termen lung pentru luni, miercuri și vineri – și noul venit Kang Hae Jin (Kim Jae Young), care vrea să semneze un contract cu ea pentru marți, joi și sâmbătă.

Drama este cu atât mai specială prin faptul că este primul rol major al lui Kim Jae Young, mai ales că actorul a captivat inimile telespectatorilor prin micul ecran cu modul în care își interpretează rolurile și constanța lui. Kim Jae Young și-a exprimat entuziasmul pentru comedia romantică și a comentat: „Mi s-a părut foarte interesant scenariul cu un subiect nou. De asemenea, Kang Hae Jin are o varietate de farmece, așa că cu siguranță am vrut să  încerc rolul.”

Kim Jae Young a atras atenția telespectatorilor prin vorbind despre diferitele transformări ale personajului său. Actorul a spus: „Am încercat să fac o mulțime de schimbări în înfățișarea mea, pregătind ținute colorate care sunt diferite de cele pe care le-am arătat [telespectatorilor] până acum”. El a continuat: „Kang Hae Jin arată ca un copil jucăuș pe dinafară, dar este o persoană autentică pe dinăuntru. Are un spirit liber, dar când se apropie de Choi Sang Eun, este fermecător de simplu în același timp.”

Kim Jae Young se laudă cu o chimie fantastică cu Park Min Young și Go Kyung Pyo. El a spus: „Chimia noastră este atât de bună încât îmi place mereu să filmez. Toți actorii cu care lucrez sunt cufundați bine în personajele lor, așa că și eu învăț multe de la ei.” În special, personajul său va deveni rival cu personajul lui Go Kyung Pyo, cei doi luptându-se pentru Choi Sang Eun. Kim Jae Young a spus: „Cei doi bărbați vor emana o chimie unică datorită circumstanțelor care se întâmplă cu Park Min Young, care este prinsă la mijloc.” Actorul a adăugat: „Dar, în realitate, [Go Kyung Pyo și cu mine] ne-am văzut des înainte de a începe filmările, așa că suntem la fel de confortabili ca prietenii.” Anticiparea este mare pentru chimia lor actoricească, care se bazează pe prietenia lor.

Kim Jae Young și-a împărtășit remarcile finale spunând: „‘Love in Contract’ este un roman, o dramă interesantă și minunată. Deoarece filmez cu pasiune, vă rog să arătați mult interes și dragoste [pentru dramă]”.

“Love In Contract” are premiera pe 21 septembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s