“Dr. Romantic” confirmă sezonul 3 cu Han Suk Kyu, Ahn Hyo Seop și Lee Sung Kyung!

“Dr. Romantic” Confirmed To Return For Season 3 With Han Suk Kyu, Ahn Hyo Seop, And Lee Sung Kyung

Vești extraordinare! Echipa fabuloasă de medici jucată de an Suk Kyu, Ahn Hyo Seop și Lee Sung Kyung revine pe micile ecrane, într-un nou sezon!

Pe 15 septembrie, o sursă de la SBS a dezvăluit știrile despre producție și casting pentru K-Drama “Dr. Romantic 3.” Alături de scenariștii Kang Eun Kyung și Lim Hye Min și regizorul Yoo In Suk, actorul principal Han Suk Kyu, care joacă rolul titular, precum și Ahn Hyo Seop și Lee Sung Kyung, din sezonul 2, se vor alătura sezonului viitor.

„Dr. Romantic” descrie povestea unor medici sinceri care lucrează în mediul rural la Spitalul Doldam. Sezonul 1, care a fost difuzat pentru prima dată în 2016, a înregistrat  cel mai bun rating al său de 27,6 la sută, în timp ce sezonul 2 din 2020 s-a încheiat cu un record personal de 27,1 la sută.

Primul sezon s-a concentrat pe poveștile lui Dr. Kim (Han Suk Kyu) alături de personajele principale jucate de Yoo Yeon Seok și Seo Hyun Jin, în timp ce în sezonul 2 eroul principal a jucat cu Ahn Hyo Seop și Lee Sung Kyung.

Echipa de producție a spus: „„Dr. Romantic’ a primit mare dragoste de la telespectatori în fiecare sezon. Deși au trecut doi ani, echipa de producție și actorii vor face tot posibilul să se pregătească astfel încât să îi putem răsplăti pe cei care își amintesc și așteaptă [întoarcerea] lui „Dr. Romantic.'”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s