Hyungwon din MONSTA X vorbește despre mersul la sală, unde și-a crescut masa musculară, plecarea de la „IDOL Radio” și altele (+ Poze)

news-thumbnail

Idolul care și-a dorit mai întâi o carieră de model, dar a decis să se antreneze ca stagiar, face ca orice pictorial să fie unul special!

Revista de modă DAZED tocmai a lansat poze alea pictorialului Hyungwon de la MONSTA X pentru ediția sa din octombrie. În fotografii, Hyungwon a a pozat în diferite ipostaze, de la adorabil și inocent la sexy și masculin.

Întrebat despre silueta sa drastic schimbată în comparație cu acum doi ani, Hyungwon a spus: „Mă antrenez din greu. Faptul că am început antrenamentul cu greutăți, cu siguranță m-a făcut să câștig vitalitate fizică și mentală”, dezvăluind motivul din spatele fizicului său în formă.

Revista l-a întrebat și despre faptul că recent Hyungwon a încheiat misiunea de a fi Idol DJ pentru „IDOL RADIO” de la MBC FM cu membrul Jooheon. Hyungwon și-a exprimat recunoștința spunând: „Nu mă așteptam să fiu într-un loc unde să ascult povești de suișuri și coborâșuri și atât de multe gânduri complicate de la alți idoli, așa că este o experiență semnificativă. Cred că mi-o voi aminti pentru o perioadă lungă de timp.”

El a vorbit, de asemenea, cu modestie, despre apariția sa devenită virală la show-ul lui Lee Young Ji de pe Youtube, care are deja în mod incredibil aproape 9 milioane de vizualizări: „Mi-am făcut griji că nu va fi distractiv, dar, din fericire, am fost uşurat pentru că multor oameni le-a plăcut să vizioneze. .”

Fotografiile lui Hyungwon și mai multe interviuri pot fi găsite în numărul din octombrie al revistei DAZED și pe canalele sale oficiale de socializare.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s