Apar noi poze cu V și Jennie + acesta ar fi mers la petrecerea privată a BLACKPINK pentru “BORN PINK”

V, JENNIE

Au fost distribuite pe internet noi fotografii de la o presupusă călătorie romantică a lui V din BTS cu Jennie din BLACKPINK.

Pe 16 septembrie, fotografii noi cu V și Jennie care se  bucurau de o întâlnire pe insula Jeju au fost distribuite în diferite comunități online K-pop. În fotografii, cele două persoane despre care se crede că sunt V și Jennie pozează  în fața unei statui a lui Buddha și vizitează o fermă de animale.

Mulți cred că noile poze distribuite sunt făcute în  aceeași perioadă în care fotografia cu V și Jennie aflați pe șosea într-o mașină, tot pe insula Jeju, a circulat pentru prima dată online, în luna mai.

De asemenea, a fost raportat că o petrecere privată pentru ascultarea noului album al lui BLACKPINK „BORN PINK” a avut loc la un complex cultural din Seongsu-dong, Seul, pe 14 septembrie.

Petrecerea a fost organizată pentru cei invitați de BLACKPINK, inclusiv actori, cântăreți și celebrități, ca să asculte noul album BLACKPINK înainte de lansare. Cu o securitate extrem de strictă, nu au fost lăsați să treacă de control nici măcar managerii lor . 

Potrivit unor persoane din interior, V a fost unul dintre invitații VIP care au fost prezenți la petrecerea de ascultare. Acestea au mai împărtășit și faptul că V a rămas la petrecere până la sfârșit, „îndeplinindu-și rolul de iubit grijuliu” al lui Jennie.

JTBC raportează că aceasta este prima dată când V și Jennie ies împreună într-un cadru public. Cu toate acestea, deoarece petrecerea era plină de lume, V a avut tendința să păstreze distanța. Cu toate acestea, cei doi s-au purtat firesc în fața invitaților de la petrecere și s-au bucurat împreună de eveniment.

În ceea ce privește petrecerea de ascultare, JTBC a încercat să întrebe atât YG Entertainment, cât și HYBE Labels despre eveniment, dar una din agenții a declarat că nu cunoștea faptul că o asemenea petrecere a avut loc.

 

Surse: koreaboo, sbs star

4 gânduri despre „Apar noi poze cu V și Jennie + acesta ar fi mers la petrecerea privată a BLACKPINK pentru “BORN PINK”

  1. cherry

    Dacă petrecerea e privată…. cum de au aflat că taehyung a fost acolo?? Deja nu mai are logică. Blackpink sunt în LA iar taehyung a ajuns recent înapoi în Coreea :))

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s