Park Min Young formează un triunghi amoros complicat cu Go Kyung Pyo și Kim Jae Young în teaserul “Love In Contract”

K-Drama “Love In Contract” lansează un teaser extins incitant!

Cu siguranță că noul serial “Love In Contract” are deja atenția publicului, avându-i în rolurile principale pe Park Min Young, Go Kyung Pyo și Kim Jae Young.

Park Min Young (Choi Sang Eun), eroina principală, are jobul de  soție falsă și ajunge cumva să formeze un triunghi amoros cu cei doi bărbați chipeși și complet diferiți pentru care lucrează.

Înainte de mult așteptata premieră a dramei, „Love in Contract” a dezvăluit un teaser extins care oferă o privire asupra complicatei vieți amoroase a lui Choi Sang Eun!

Choi Sang Eun își prezintă jobul în care joacă rolul unei soții angajate în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă. Jung Ji Ho, unul dintre clienții ei, o întreabă cu blândețe: „Ce-ar fi să mănânci cina cu mine?” Apoi se uită în depărtare cu o privire gânditoare, în timp ce vocea lui spune: „Am vrut odată să fiu o persoană bună pentru cineva”.

Atmosfera se schimbă complet odată cu intrarea lui Kang Hae Jin, un superstar care este cel mai nou client al lui Choi Sang Eun.

Din senin, Jung Ji Ho îi cere lui Choi Sang Eun un „divorț”, surprizând-o. Ea încearcă să pară cool, dar este uluită de cererea lui. Ea bolborosește: „Chiar vrea să se căsătorească sau ceva de genul acesta?” Cu toate acestea, inima lui Jung Ji Ho începe să se agită de gelozie când îl vede pe Choi Sang Eun apropiindu-se de Kang Hae Jin.

Pe de altă parte, Kang Hae Jin începe să se îndoiască de Jung Ji Ho și urmărește acțiunile sale foarte suspecte. El o avertizează pe Choi Sang Eun, spunând: „Soțul tău este o persoană periculoasă! Am văzut ce a făcut!” Jung Ji Ho, care îi vede încă o dată împreună, intră brusc în modul soț în timp ce el spune: „Iubito, mi-e foame”, făcându-i inima să tresalte. Choi Sang Eun îi spune lui Jung Ji Ho: „Tu ai fost cel mai bun soț al meu…” După o pauză, ea corectează: „Client”.

Clipul se termină cu Jung Ji Ho care pune un braț în jurul umărului lui Choi Sang Eun și o îndepărtează de Kang Hae Jin. Odată ce sunt la el, totuși, el își dă seama cât de aproape este de ea și o împinge deoparte, făcându-o să fie șocată și dezamăgită. Apoi intră în panică, o ridică din nou și se înclină stânjenit. Vocea lui întreabă: „Îmi place de Choi Sang Eun?”

Povestea se va dezvălui pe 21 septembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s