V vorbește drespre cum se susțin reciproc membrii BTS în proiectele solo și multe altele + pictorial VOGUE

V Describes How BTS Shows Support For Each Other’s Solo Work, What Music And Happiness Mean To Him, And More

V din grupul BTS va înfrumuseța coperta revistei VOGUE din Coreea cu un pictorial mistic. De asemenea, artistul a acordat și un interviu.

În interviul de însoțire a pictorialului, V și-a împărtășit opinia despre motivul pentru care lumea are nevoie de muzică, spunând: „Cred că muzica ne ajută pe toți să respirăm. Nu cred că aș vrea să trăiesc dacă muzica ar fi scoasă din viața mea. Cred că muzica amplifică toate emoțiile, inclusiv confortul, distracția și sentimentul de a fi atins, în toate tiparele vieții mele, cum ar fi atunci când merg la muncă, lucrez, plec de la serviciu și mănânc.”

Intervievatorul a adăugat că, în ciuda tuturor incertitudinilor din viață, V le amintește de celebra frază „Păstrează-ți calmul și continuă”. Când a fost întrebat dacă este genul care să mențină calmul în situații imprevizibile, V a răspuns: „Chiar dacă par în largul meu, sincer nu sunt. Pur și simplu mă comport așa.”

El a explicat: „În schimb, am ajuns să învăț să gândesc direct. Chiar dacă gândurile mele nu sunt răspunsul corect, acționez cu încredere că acele gânduri sunt tot ce pot face. Nu este că nu există presiune, dar nu regret acțiunile mele. Dacă este pentru oamenii pe care îi iubesc, cred că trebuie să mă comport bine. Chiar și atunci când sunt rănit sau mă lupt, datorită ARMY, BTS, familiei mele și prietenilor mei, sunt sănătos și fericit.”

V este un tip activ social binecunoscut, având mulți prieteni celebri, despre care a comentat: „Sunt genul care îmi prețuiește relațiile cu ceilalți. La început îmi plac oamenii și cred că toți artiștii, regizorii, scriitorii și reporterii sunt prețioși. În trecut, am fost rănit și am început să mă feresc de oamenii care mă priveau doar ca V sau ca o relație, dar încă îmi plac oamenii. Oamenii din jurul meu acum sunt oamenii prețioși care m-au făcut ceea ce sunt astăzi.”

Se presupune că una din problemele de a fi o celebritate sunt percepțiile pe care oamenii le proiectează asupra ta și V a fost întrebat dacă identitatea lui a fost ceva cu care s-a luptat. El a dat un răspuns scurt și dulce, spunând: „V este încă unul de-al meu și unul dintre multele mele personaje”.

În trecut, V și-a detaliat temerile cu privire la faptul că fanii vor continua să-l placă chiar dacă nu îl vor vedea pentru perioade mai lungi de timp. El și-a împărtășit gândurile actuale despre asta, comentând: „Recent, e mai bine  pentru că am promovat și am avut concerte, dar dacă va veni o altă perioadă în care nu-mi pot vedea fanii, va fi greu. Vreau să promovez consecvent, dar există și aspectul fizic… Îmi pare rău că nu cred că pot să întâlnesc fanii atât de mult pe cât simt că vreau. Cu toate acestea, muncesc mereu din greu pentru a putea arăta tot ce am mai bun atunci când am ocazia să îi întâlnesc pe fani.”

În prezent, membrii BTS s-au concentrat pe promovările solo. Despre modul în care membrii continuă să își ofere sprijin și putere unul altuia în timp ce lucrează separat, V a explicat: „Ne susținem cu adevărat unul pe celălalt. Recent, membrii au mers la casa lui Suga pentru a împărtăși melodiile solo pe care le-am făcut fiecare. Unii dintre noi au dansat și noi toți am spus: „E bine, e bine!”” El a adăugat: „Nu știu dacă este pentru că membrii pregătesc muzică nouă având culoarea lor proprie, dar este grozav să vezi cât de pasional, activ și cu câtă sârguință facem muzică și ne iubim reciproc.”

Pe lângă albumul solo în lucru, V a discutat despre ce alte domenii i-au atras interesul, împărtășind: „Pentru început, tot ce le place lui ARMY este ceea ce îmi place mie, așa că vreau să încerc totul. S-a vorbit despre o apariție la radio, așa că vreau să încerc radioul.”

În toiul promoțiilor BTS, V a vorbit despre a se simți ușor restricționat ca membru al unui grup. Reflectând la asta, V a comentat: „M-am simțit foarte recunoscător că ARMY a înțeles perfect cum ne simțeam. Vă mulțumim că ne susțineți atât de mult. Datorită vouă, am reușit să ușurez puțin această sarcină.”

Anterior, V a descris fericirea ca pe un moment fără griji. Când a fost întrebat dacă a trăit aceste momente, el a împărtășit: „Hm… încă cred că acele momente vin și pleacă. Dacă viața este doar fericită, nu ar fi și greu? La fel ca atunci când vrei să mănânci ceva amar sau sărat când după doar dulce, nu ar fi bună o viață care merge înainte și înapoi? „

Interviul complet și pictorialul lui V vor fi prezentate în viitorul număr din octombrie al Vogue Korea.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s