Park Min Young, Go Kyung Pyo și Kim Jae Young, întâlnire de gradul zero la lift în „Love In Contract”

Park Min Young este surprinsă să îi vadă pe Go Kyung Pyo și Kim Jae Young împreună în lift.

„Love in Contract” este o nouă comedie romantică despre unseriviciu care oferă soții false persoanelor singure care au nevoie de parteneri pe care să le aducă la întâlniri sociale, cum ar fi reuniuni cu foști colegi de școală și cine pentru cuplurile căsătorite.

Park Min Young va juca rolul soției false profesioniste Choi Sang Eun, care ajunge să fie prinsă între clientul ei vechi Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) – cu care are un contract exclusiv pe termen lung pentru luni, miercuri și vineri – și noul venit Kang Hae Jin (Kim Jae Young), care vrea să semneze un contract cu ea pentru marți, joi și sâmbătă.

Fotografiile previzualizează prima întâlnire în trei dintre Choi Sang Eun, Jung Ji Ho și Kang Hae Jin, prefigurand începutul unui triunghi amoros. Choi Sang Eun se întâlnește cu Jung Ji Ho și Kang Hae Jin la lift. Cei doi o privesc diferit. Spre deosebire de Jung Ji Ho, care este calm, Kang Hae Jin pare destul de nedumerit. Choi Sang Eun este și ea nedumerită când îi vede pe cei doi împreună.

Această întâlnire ciudată are loc deoarece Jung Ji Ho și Kang Hae Jin locuiesc întâmplător în același bloc. Telespectatorii sunt curioși să afle ce se va întâmpla cu ei când o vor întâlni pe Choi Sang Eun.

Echipa de producție a remarcat: „Chimia dintre Park Min Young, Go Kyung Pyo și Kim Jae Young este cu adevărat cea mai bună. Este foarte liniştitor să-i vezi jucând în timp ce emană o chimie fantastică în fiecare scenă. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare „Love in Contract”, deoarece actorii pun mult efort și pasiune în serial.”

„Love In Contract” are premiera pe 21 septembrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s