Jung Woo Sung revine pe micile ecrane cu un nou serial pentru prima dată în ultimii 10 ani!

Jung Woo Sung a acceptat să joace într-o nouă K-drama. Partenera lui va fi Shin Hyun Been.

Pe 22 septembrie, STUDIO & NEW a anunțat că Jung Woo Sung și Shin Hyun Been vor juca împreună în noua dramă romantică intitulată „Tell Me That You Love Me” (titlu literal).

„Tell Me That You Love Me” se bazează pe drama romantică cu același nume care a fost difuzată pe postul TBS în Japonia în 1995 și care a câștigat premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu, cel mai bun actor, cea mai bună actriță, precum și multe altele, la The Television Drama Academy Awards. din Japonia.

Jung Woo Sung va prelua rolul lui Cha Jin Woo, o persoană cu deficiențe de auz care se simte liberă în propria sa lume liniștită și care este liniștită în ciuda prejudecăților împotriva sa. Shin Hyun Been o va juca pe Jung Mo Eun, o persoană care se respectă în timp ce își împlinește cu mândrie visele și dragostea. Pe lângă cei doi actori vedete, drama stârnește așteptări și pentru colaborarea dintre scenaristul Kim Min Jung, care a scris „Love in the Moonlight” și „The Sound of Magic”, și regizorul Kim Yoon Jin, care a regizat „Our Beloved Summer”. 

Jung Woo Sung revine pe micul ecran după aproape 10 ani de la ultima sa dramă „Padam Padam”, care a fost difuzată din 2011 până în 2012. În 2020, Jung Woo Sung a preluat rolul lui Bae Sung Woo în „Delayed Justice”, după ce actorul s-a retras spre sfârșitul dramei, dar aceasta este prima sa revenire oficială în dramă în ultimii 10 ani.

Filmările vor începe la sfârșitul acestui an, dar programul de difuzare este încă în discuție. Vom reveni cu mai multe actualizări!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s