“Love In Contract” debutează pe locul 1 în ratinguri

“Love In Contract” Premieres To No. 1 In Ratings Amidst Stiff Competition

O altă K-drama hit? În ciuda competiției dure, “Love In Contract” este pe locul 1 la audiență încă din prima zi!

Se pare că spectatorii nu s-au săturat de comediile romantice. Potrivit Nielsen Korea, premiera din 21 septembrie a K-Dramei „Love in Contract” a avut un rating mediu la nivel național de 3,992%. Aceasta este o creștere a evaluărilor față de recordul de premieră de 3,5% stabilit de drama ȚAdamas”.

„Love in Contract” este o nouă comedie romantică despre un serviciu care oferă soții false persoanelor singure care au nevoie de parteneri pe care să îi prezinte în societate. Park Min Young joacă rolul unei false soții profesioniste, Choi Sang Eun, care a avut vreo 12 mariaje pe hârtie și vrea să se retragă din meserie. Ea va fi prinsă între clientul ei vechi Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) și noul venit Kang Hae Jin (Kim Jae Young).

Good Job” de la ENA a obținut un rating mediu la nivel național de 2,078 la sută, marcând o scădere a ratingului față de recordul episodului anterior de 2,853 la sută.

If You Wish Upon Me” de la KBS2 a înregistrat un rating mediu la nivel național de 1,7%, înregistrând, de asemenea, o scădere față de ratingul episodului anterior de 2,1%.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s