Fanii cam înghit în sec după ce au urmărit noul Vlog în care Wonho își etalează bustul gol

news-thumbnail

La sală, în camera de hotel, Wonho de dezbracă peste tot! Și are toată înțelegerea noastră, pentru că idolul lucrează din greu la mușchii săi, în ciuda programului său haotic.

Wonho nu ar renunța la mersul la sală pentru nimic în lume. Altfel, nu ar putea să fie gata oricând pentru o ședință foto, chiar și una improvizată. Iar uneori el face exerciții chiar și când transmite live, pentru a nu pierde vremea. Este știut că el merge la sală de două ori pe zi, în ciuda programului său super încărcat. Iar, când nu poate ajunge la sală, improvizează (chiar așa, ați urmărit sfaturile lui pentru exerciții sănătoase de făcut în casă?).

Recent, Wonho a lansat un vlog pe canalul său oficial de Youtube intitulat „Japan Self-Quarantine Vlog Part 2”, jumătate din videoclip fiind el făcând exerciții… la hotel… în cameră….

Videoclipul documentează viața lui de carantină, de când a vizitat Japonia pentru o emisiune și, din moment ce data filmării videoclipului a fost luna în aprilie, autoizolarea era la acea vreme obligatorie timp de trei zile la intrarea în Japonia.

De la început, filmarea arată cum Wonho și-a dat jos tricoul și a început să facă exerciții cu pasiune folosind diverse echipamente, cum ar fi ganterele sau cabluri, îmbrăcat doar pantaloni scurți, reușind să își facă fanii să saliveze. Wonho și-a arătat nu numai abdomenul super lucrat, ci și brațele groase, cu multe vene care ies în evidență și picioarele musculoase.

Fanii care au văzut videoclipul au comentat: „Îmi va exploda inima la fel ca și mușchii lui”, „Mi s-a făcut sete urmărind asta”, „Găsește pe cineva a cărui pasiune pentru tine este la fel de mult ca pasiunea lui Wonho pentru antrenament”, „Mă străduiesc să fiu la fel de dedicat antrenamentului așa cum este Wonho”, „Munca grea, dedicarea și consecvența lui Wonho în antrenament sunt mai mult decât admirabile” și multe altele.

 

Sursa: kstarlive

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s