VICTON continuă activitățile cu 5 membri după ce Heochan a băut și s-a urcat la volan

Trupa VICTON va continua activitățile viitoare fără Heochan.

Pe 22 septembrie, agenția grupului VICTON, IST Entertainment, a confirmat că Heochan a fost prins conducând beat de poliție în dimineața zilei de 20 septembrie. Agenția a spus: „După investigație, se așteaptă să se propună anularea permisului său… În prezent, Heochan regretă profund și are remușcări că a făcut o greșeală pe care nu ar fi trebuit să o facă niciodată. De asemenea, nu poate să nu îi pară rău față de fani și mulți oficiali pentru că a provocat această problemă. Heochan plănuiește să-și suspende activitățile individuale  și de echipă după ziua de azi.”

De asemenea, Heochan și-a cerut scuze pe Instagram: „Simt durerea și dezamăgirea pe care vi le-am provocat cu acest incident și îmi pare extrem de rău. Voi ține cont de toate acuzațiile și mustrările pentru acest comportament ireversibil și voi trăi reflectând profund pentru a deveni o persoană căreia nu-i este rușine de sine în viitor”.

IST Entertainment a confirmat în continuare că VICTON va promova ca 5 membri, inclusiv la viitorul său concert pentru fani „2022 VICTON Fan Concert Chronicle”, programat pentru 15-16 octombrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s