Drama „Idol Boss Mart” confirmă echipa de actori, în frunte cu Xiumin din EXO, Hyungwon din MONSTA X, Lee Shin Young + alții

news-thumbnail

„Idol Boss Mart” și-a confirmat în sfârșit distribuția și a început producția.

Idol Boss Mart” a lansat o declarație oficială despre echipa de actori, spunând: „Am finalizat o combinație de tineret uluitoare cu Lee Shin Young, Kim Minseok (Xiumin din EXO), Chae Hyungwon de la MONSTA X, Choi Jung Woon, Choi Won Myung, Lee Seon și Kim Shana.”

„Idol Boss Mart” este o dramă despre un grup de idoli care s-a desființat din cauza unui accident ai cărui foști membri încep împreună o afacere cu un supermarket. Vor fi dezvăluite episoade incitante care au loc când grupul de idoli „Thunder Boys” preia un magazin aproape falimentar.

Combinația fierbinte a numelor populare care vor juca agită și mai mult telespectatorii. Lee Shin Young va fi Choi Horang, care este liderul grupului de idoli Thunder Boys, și a devenit accidental(?) șeful magazinului. Choi Horang este o persoană aparent rece, dar are grijă de membrii săi mai mult decât oricine altcineva. În loc de taxe de publicitate neplătite, el achiziționează din greșeală Boram Mart și începe o afacere.

Kim Minseok (Xiumin de la EXO), care a sărbătorit anul acesta a 10-a aniversare de la debutul său, este dansatorul principal al trupei Thunder Boys și îl interpretează pe casierul de la Boram Mart, Shin Taeho, care calculează minuțios banii. Este egocentrist pentru că  a crescut fără să-i lipsească nimic și se spune că are cele mai multe conflicte cu clienții.

Chae Hyungwon de la MONSTA X îl  interpretează pe Jo Leejoon, fostul rapper al grupului de idoli Thunder Boys și în prezent responsabil de secția de pescuit a lui Boram Mart. Jo Leejun, care a fost activ ca „membrul emisiunilor de divertisment” în grup. Acestuia îi place întotdeauna să primească toată atenția și are o personalitate distractivă.

Starul în ascensiune Choi Jung Woon va juca rolul influentului angajat part-time de la Boram Mart, Oh Ye-rim. Oh Yerim este o persoană pricepută care îi ghidează pe noii proprietari stângaci cu al 7-lea an de experiență la Boram Mart.

Choi Won Myung îl interpretează pe Eun Youngmin, vocalistul trupei Thunder Boys și responsabil cu secția de carne a lui Boram Mart. Eun Youngmin este un bărbat din mediul rural, un tip bun, care acționează întotdeauna ca un mediator printre membrii plini de personalitate. El și-a întâlnit prima dragoste întâmplător la Boram Mart.

Lee Seon va juca rolul lui Yoon Sangwoo, care avea sarcina să fie membrul popular, precum și cel mai tânăr dintre membrii Thunder Boys. Deși este pasionat să salveze magazinul cu frații săi, este încă însetat de scenă. Pe lângă asta,

Kim Shana este responsabilă de rolul lui Jina, o membră a celui mai bun grup de fete Chain Girls. Jina este un personaj cu o poveste inseparabilă de membrii trupei Thunder Boyz, ceea ce face ca serialul să fie și mai distractiv.

Sunt discuții ca drama să fie difuzată în 2023.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s