Nana vorbește pentru prima dată public despre tatuajele sale

news-thumbnail

Nana a șocat publicul dezvăluind o multitudine de tatuaje recent. Multora nu le-a venit să creadă că numeroasele modele din fotografiile cu Nana sunt tatuaje reale.

Pe 27 septembrie, la Seul, a avut loc conferința de presă pentru serialul original Netflix „Glitch”. La eveniment, Jeon Yeobin, Nana și regizorul Roh Deok au participat și au vorbit despre serial.

Întrebată dacă tatuajele de pe corpul ei se datorau rolului ei ca Heo Bora în „Glitch”, Nana a declarat: „Nu am devenit interesată de aceste tatuaje din cauza rolului. Toate acestea sunt făcute pentru că am vrut și nu au nimic. de-a face cu munca mea (profesională).” Anterior, tatuajele Nanei, care îi acoperă aproape pe tot corpul, au devenit subiect de discutii online intens, deoarece internauții din întreaga lume erau curioși dacă tatuajele erau reale sau nu.

Cu toate acestea, Nana a mai adăugat că și-a prezentat opiniile personale direct cu privire la machiajul, părul și tatuajele personajului ei experților de pe platourile de filmare. Ea a spus: „Rama mare a fost sugerată de experți, dar m-au întrebat și despre detalii. Am dat o părere despre hainele pe care cred că le va purta Bora, pe care am jucat-o în dramă. M-am gândit și la semnificație. din fiecare tatuaj și l-am ales. La fel, m-am gândit că Bora va fi o persoană care folosește mult argou, așa că m-am gândit că un astfel de ton ar fi distractiv și l-am sugerat și eu”, a adăugat ea explicând că a pus și o mulțime de tatuaj. efort de a-și construi caracterul.

Ea și-a încheiat declarația spunând: „Cred că într-o zi va exista o oportunitate să pot explica de ce mi-am făcut toate aceste tatuaje”.

Viitorul serial SF „Glitch” de la Netflix spune povestea unei tinere care poate vedea extratereștri, Hong Jihyo (interpretat de Jeon Yeo Bin), care își unește forțele cu prietena din copilărie Heo Bora (Nana), o entuziastă a OZN-urilor, pentru a investiga ispariția bruscă a iubitului ei. despre care se spune că este răpitde extratereștri.

Serialul va avea premiera pe 7 octombrie pe Netflix.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s