Actrița Kim Ji Won semnează cu o nouă agenție

Kim Ji Won Signs With Song Joong Ki And Lee Jong Suk’s Agency

Actrița Kim Ji Won a semnat un contract exclusiv cu High Zium Studio!

Pe 29 septembrie, un reprezentativ al High Zium Studio a declarat: „Suntem fericiți că am avut posibilitatea să creem o startegie bună pentru ca actrița Kim Ji Won să se alăture echipei noastre. Cum ea este o actriță care a participat în multe proiecte de succes, suntem siguri că așa va fi și de acum înainte, cu sprijinul pe care îl vom acorda în continuare.”

După debutul ei din 2010, Kim Ji Won a continuat să impresioneze publicul cu ablitățile sale de a se transpune cu totul în pielea unui personaj. Actrița jucat în drame precum „Heirs”, „Descendants of the Sun”, „Fight For My Way”, „Arthdal Chronicles”, „Lovestruck in the City”, „My Liberation Notes” și multe altele.

Agenția High Zium Studio este casa mai multor artiști faimoși precum Song Joong KiLee Jong SukGo Bo GyeolGeum Sae Rok, Ryu Hae JoonSeo Eun Soo, Yang Kyung Won, Oh Eui Sik, Im Chul Soo, Jung Jae Kwang și Han Ji Won. Compania a produs și dramele „It’s Beautiful Now”, „Money Heist: Korea – Joint Economic Area” „Artificial City”, „Start-Up”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s