Go Woori din trupa Rainbow se căsătorește + postează poze uluitoare de la nuntă

Rainbow’s Go Woori Gets Married + Shares Breathtaking Wedding Photos And Sweet Message

Aceasta le transmite fanilor un mesaj drăguț!

În luna august, Go Woori a anunțat că se va căsători cu un om de afaceri cu cinci ani mai mare decât ea într-o nuntă privată pe data de 3 octombrie. Cu o zi înainte de nuntă, Go Woori a postat pe Instagram Stories poze pentru nuntă alături de celelalte membre din grupul Rainbow.

În ziua ceremoniei nunții, Go Woori a distribuit și pozele sale de nuntă cu un mesaj drăguț destinat fanilor. Postarea este tradusă mai jos:

„3 octombrie.

Astăzi mă căsătoresc. În timp ce mulți oameni mă sunau să mă felicite, m-am simțit încă o dată o persoană norocoasă. Vă mulțumesc tuturor care m-ați felicitat. Am auzit că trăiești fericit când plouă și chiar azi a plouat. În această zi plină de binecuvântări, o să iubesc necontenit și voi fi fericită până la capăt. O să trăiesc fericită! Pentru fanii care mă sprijină, vă mulțumesc și vă iubesc.

Go Woori”

Multe celebrități, incluzându-i pe Oh Sang Jin, Jun Hyosung, Park Soo Young, Hwang Seung Eon, Go Sung Hee și membra trupei Rainbow Noh Eul au felicitat-o în comentarii. De asemenea fetele din trupa Rainbow: Cho Hyun Young, Jung Yoon Hye și Noh Eul au postat pozele făcute alături de Go Woori pe Instagram, transmițându-i acesteia tot binele din lume.

Casă de piatră lui Go Woori și soțului său!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s