Jiyeon din T-ara postează o poză drăguță de la antrenament cu logodnicul ei, Hwang Jae Gyun

Hwang Jae Gyun, jucător de baseball profesionist, a împărtășit pe contul lui de social media un moment drăguț alături de viitoare sa soție, Jiyeon din T-ara.

Pe 3 octombrie, jucătorul profesionist de baseball a încărcat o poză pe Instagram, etichetând-o pe Jiyeon, cu următoarea descriere: „Primul pas spre însănătoșire.” În fotografie, cei doi sunt văzuți la sală, purtând haine comode de antrenament în timp ce pozează pentru o fotografie făcută pe telefonul lui Jiyeon. Cuplul postează destul de des poze cu ei doi, cea mai recentă fiind cea în care și-au arătat perechile de adidași Air Jordan.

Între timp, Hwang Jae Gyun și Jiyeon se vor căsători în decembrie. Cuplul și-a anunțat prima oară logodna în februarie, când Jiyeon a scris un mesaj public către fanii ei: „Am promis că mă voi mărita iarna viitoare cu un iubit care este ca un cadou pentru mine, căruia îi pasă întotdeauna, mă prețuiește, și care m-a învățat ce înseamnă fericirea cu adevărat. Voi trăi o viață frumoasă și fericită alături de un iubit de încredere, care a fost lângă mine în momentele mele de instabilitate și care mi-a oferit un umăr pe care să plâng.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s