Donghyuk din iKON le dedică fanilor un tricou conceput pentru ei, topindu-le inimile acestora

DK din iKON, pe numele său real, Kim Donghyuk, se dovedește a fi încă odată cel mai drăguț când vine vorba de fanii săi, dedicându-i grupului iKONICs un design special în colecția lui, SMILE WITH DK în colaborare cu brandul de modă ULKIN.

Recent, brandul de modă ULKIN, axat pe stilul de stradă, a lansat o nouă colecție, SMILE WITH DK, realizată în colaborare cu dansatorul principal, vocalistul și producătorul din iKON, DK. Colecția oferă tricouri, hanorace, pulovere și șepci de baseball, articole din esența stilului stradal pe care membrul din iKON le-a conceput singur.

Colecția prezintă două modele, cu un zâmbet ca idee centrală. Zâmbetul este conceput cu raționament pentru a semăna cu litera D, inițiala designerului DK. Zâmbetul de tip spray, asemănător cu un grafitti, expune o imagine similară cu cea a tricourilor imprimate.

Un alt model, denumit după grupul de fani al trupei iKON, este intitulat iKONIC smile. Acesta prezintă un desen cu un zâmbet larg, ceea ce i-a făcut pe fani să se gândească la faptul că acesta e modul prin care DK le spune să zâmbească.

Întreaga colecție SMILE WITH DK este disponibilă pentru comenzi în toată lumea pe pagina principală a celor de la ULKIN. Aceasta vine în culori simple, negru, alb și gri, un mix perfect de asortat cu orice fel de îmbrăcăminte.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s