Ha Ji Won discută despre caracterul ei în drama „Curtain Call”, ce a atras-o să accepte rolul, și altele


Ha Ji Won discută despre noul ei rol!

Drama „Curtain Call” de la KBS2 este despre o doamnă în vârstă din Coreea de Nord pe nume Ja Geum Soon (rol jucat de Go Doo Shim) care nu mai are mult timp de trăit și actorul de teatru Yoo Jae Heon (jucat de Kang Ha Neul), care se preface că e nepotul ei pentru a-i îndeplini o dorință finală.

Ha Ji Won va juca rolul lui Park Se Yeon, managerul general al hotelului Nakwon și mezina familiei a cărei îi aparține hotelul. După ce un accident ia viața ambilor ei părinți, Park Se Yeon rămâne cu doi frați mai mari, Park Se Joon (Ji Seung Hyun), care lua cursuri de management professional peste hotare, și Park Se Gyu (Choi Dae Hoon), un punk fără intenții de a avea succes.

Spre deosebire de frații ei, Park Se Yeon este un lider capabil care își pune scopul de a ține hotelul Nakwon activ, care a fost creat cu sângele, sudoarea și lacrimile bunicii ei Ja Geum Soon. Pe lângă abilitățile ei, Park Se Yeon este un caracter cald și prietenos, viața căruia ia o întorsătură când îl întâlnește pe Yoo Jae Heon.

Referitor la decizia ei de a accepta această nouă provocare în actorie, Han Ji Won a dezvăluit: „Am fost atrasă de premiza proaspătă și de scenariu, de aceea am ales (această dramă).”

Ea s-a arătat afecționată de caracterul ei, spunând: „Când învățam despre rolul lui Park Se Yeon, m-am gândit că va fi important să exprim corect punctul ei de vedere a lumii. Pe când ea muncește meticulos, ea este caldă și afectuoasă, cu o inimă blândă în ciuda exteriorului ei ferm.” Actrița a adăugat: „Vor fi deseori apariții cu ținute extravagante care se potrivesc unui manager de hotel, si va fi distractiv să le urmărim.”

În drama „Curtain Call” vor mai juca Kang Ha Neul, Go Doo Shim, Kwon Sang Woo, Sung Dong Il și alții, iar Ha Ji Won spune că echipa de actori au o „chimie magică”: „Filmez cu multă plăcere și cu actori excelenți, deci haideți să fim interesați.”

„Curtain Call” de la KBS2 va avea premiera în octombrie după difuzarea ultimului episod al dramei „The Law Cafe”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s