Fanii cred că Blockberry Creative o exclude în mod intenționat pe Chuu de la activitățile trupei LOONA

LOONA's Chuu will not join the girl group on their upcoming world tour -  Afrik Best Radio

Fanii sunt îngrijorați după ce au văzut cel mai recent mesaj al lui Chuu.

În data de 25 septembrie, un internaut a creat o postare cu titlul „Ce se întâmplă cu Chuu?”, în care aducea în discuție faptul că Chuu a fost singura care nu a fost anunțată că „2022 LOONA 1st WORLD TOUR [LOONATHEWORLD] IN SEOUL” va avea loc la SK Olympic Handball Stadium în 15-16 octombrie. Celelalte membre au explicat că au fost informate din timp pentru eveniment.

Internautul a adăugat un mesaj pe care Chuu l-a comunicat fanilor prin aplicația „Fab”:

Chuu a scris: „Nu mi-au dat niciun mesaj pentru a participa la programul de după-amiază, sunt tristă… Și mie îmi este dor de voi… foarte, foarte mult.

Cu toate acestea, Yeojin a spus că celelalte membre au primit deja mesaje cu privire la eveniment pe grupul de chat al trupei: „Da, da. Anunțul a fost făcut pe grupul de chat al trupei LOONA cu toate cele douăsprezece membre și am primit programul. Deci știam deja!! Sunt entuziasmată!!

Având în vedere zvonurile care au apărut ulterior, Chuu a postat un nou mesaj pentru a clarifica situația: „Este un lucru pe care l-am spus și pare să circule în mod ciudat pe internet, așa că voi spune următorul lucru. Doar pentru că un program a fost trimis, nu înseamnă automat că pot să particip. Compania trebuie să confirme și să îmi trimită personal o confirmare că voi participa. Chiar dacă programul a fost trimis, nu știu dacă voi participa sau nu.

MyMusicTaste, o platformă care postează conținut k-pop, a confirmat că Chuu nu va participa la concertul „2022 LOONA 1st WORLD TOUR [LOONATHEWORLD]”, spre dezamăgirea fanilor.

Blockberry Creative a anunțat în luna iunie că Chuu nu va participa la primul turneu mondial al trupei LOONA, explicând că artista avea deja programate alte activități care se suprapuneau. Mulți fani cred că agenția o exclude în mod intenționat pe Chuu, având în vedere că aceasta se luptă în instanță pentru drepturile sale ca artist. De asemenea, idolul a dezvăluit și că a fost nevoită să primească permisiunea de a intra în clădirea companiei pentru a lua scrisorile primite de la fani.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s