Internauții reacționează mai departe la știrea în care Park Soo Hong a fost transportat la spital după altercația cu tatăl său

Pe 4 octombrie, a fost raportat faptul că Park Soo Hong a fost dus de urgență la spital după ce a fost atacat de tatăl său în timpul interogatoriului din biroul procurorului!

La ora 10 dimineața, Park Soo Hong avea planificată o chestionare cu fratele său, care, recent, a fost arestat în urma unei acuzații de delapidare, la Procuratura Seulului de Vest. Acolo erau prezenți Park Soo Hong și fratele acestuia.

Tatăl omului de televiziune l-a lovit pe Park Soo Hong de câteva ori în timpul anchetei, amenințându-l pe acesta cu următoarele cuvinte: „Te voi omorî cu o armă.”

Ofițerii de poliție și ambulanța au fost chemați imediat la fața locului, în biroul procurorului. Park Soo Hong a fost mai apoi transportat la spital cu ambulanța. Gravitatea leziunilor lui Park Soo Hong este necunoscută, dar a fost observat faptul că celebritatea a leșinat în urma stresului și a șocului.

După ce au auzit știrea, internauții n-au putut rezista uimirii și șocului. Aceștia s-au adunat într-o comunitate online pentru a-și exprima mirarea și pentru a critica familia lui Park Soo Hong. Printre comentarii se numără: „Mă simt atât de prost pentru Park Soo Hong„Ce făceau procurorii când el își lua bătaie?”, „Nu e Park Soo Hong fiul lui?”, „Toată familia lor e nebun㔄Îmi pare rău de Park Soo Hong, m-aș simți dezgustat de către fratele și părinții mei dacă s-ar purta așa”„Nu sunt familia lui”, „Doamne, sunt îngrijorată pentru elÎmi pare rău de Park Soo Hong, cum i-au putut face așa ceva?Cum se pot numi părinți?”, „Nu le e rușine de ei?”, „Au apărut în diverse emisiuni și și-au arătat fața”, „Ce nebunie!”, „Întreaga lui familie merită să fie pedepsită, „Chiar întrec limita”, „Se pot numi oameni?”, „Sunt uluit și fără cuvinte”, și „Ce situație nefericită.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s