Drama „Love In Contract”: motivul real pentru care Go Kyung Pyo a angajat-o pe Park Min Young ca soție

“Love In Contract” To Reveal The Real Reason Go Kyung Pyo Hired Park Min Young As His Wife

Haideți să fim la curent cu cel mai recent episod al dramei „Love In Contract” de la tvN!

„Love In Contract” este o comedie romantică despre un serviciu care oferă soții false pentru bărbați singuri care au nevie de partenere pentru ocazii publice. Park Min Young joacă rolul soției false profesioniste Choi Sang Eun, care se găsește într-un triunghi amoros cu clientul ei Jung Ji Ho (rol jucat de Go Kyung Pyo), cu care are un contract pentru zilele de luni, miercuri și vineri, și nou-venitul Kang Hae Jin, jucat de Kim Jae Young, un idol de clasa întâi devenit actor care vrea un contract cu ea pentru zilele de marți și joi.

Spoilere

În următorul episod al dramei, spectatorii vor afla ce s-a întâmplat cu cinci ani în urmă, înainte ca Jung Ji Ho și Choi Sang Eun să înceapă căsătoria lor prin contract.

În pozele noi dezvăluite, Choi Sang Eun și Jung Ji Ho stau spate la spate, mâncând la mese diferite la un restaurant pojangmacha. În timp de Jung Ji Ho deja știe că Choi Sang Eun este aici, ea încă nu știe de prezența lui, vorbind liber cu prietenul ei Woo Kwang Nam (Kang Hyung Suk) fără să realizeze că e ascultată.

Expresia gravă a lui Choi Sang Eun indică că discuția este una serioasă, iar Jung Ji Ho pare să se piardă tot mai mult în gânduri ascultând ce ea vorbește.

Producătorii dramei au țintit următoarele: „În episodul de azi va fi dezvăluit motivul adevărat pentru care Jung Ji Ho a semnat un contract de căsătorie cu Choi Sang Eun. Jung Ji Ho va încerca să observe sentimentele lui despre ea, și se va treci într-o spirală de emoții pe care se simte pentru prima dată. Vă îndemnăm să anticipați episodul.”

Următorul episod al dramei „Love In Contract” e difuzat astăzi la ora coreeană 22:30. Puteți urmări drama pe Viki.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s